fredag den 5. februar 2010

Spændingen stiger ..........

mon det bliver til Baby Surprice Jacket? Jeg er indimellem ved at give op, hvis nogen har kommentarer, og kan se at jeg er kommet helt forkert fra start, ja så vil jeg gerne have en kommentar (læs: forklaring) Jeg synes godt nok den er mystisk!!! Men hvis jeg får lært at strikke den, ja så ryger der straks en mere på pindene blot i lilla farver. Fredag aften skal bruges til at strikke på den til fjernsyns-kiggeri. Den skal altså lykkes!

Snemanden, som blev bygget sidste søndag, var tøet lidt og blevet mere og mere skæv, hvilket den lille familie i Århus gik og hyggede sig med at følge med i, det gjorde forbipasserende også, men i dag havde naboen besøg af drenge gæster, som lige gik helt ind på terrassen og væltede den. Det skete medens svigerdatteren og jeg talte sammen i tlf. og det bragte svigerdatteren op i det røde felt, så kom læreren godt nok op i hende, og hun tog en snak med drengene. På pædagogisk vis.
Hans, mit yngste barnebarn skal have disse pludderbukser, som jeg synes er blevet ganske fine, jeg håber de er blevet, som barnets mor gerne vil have dem. De er strikket i Arwetta garn, og der er brugt ca. 75 gr., Opskriften er fra Hjertegarns hefte nr. 8 med opskrifter i Blend. Jeg har strikket dem længere end opskriften, som beskrev dem som korte. Behøver jeg at fortælle, at jeg kun mangler datterens accept på, at de er ok, inden jeg starter på et par i den kønneste grønne farve, for jeg har på lager 2 bundter Florida fra Coats.
God week-end til Jer som læser med.

4 kommentarer:

 1. Den SER fantastisk mystisk ud, ind til man har den af pindene, så vuptivums, så folder den sig næsten helt naturligt på plads af sig selv. :o) Tænk på, at det faktisk er skuldersøm OG søm på overarmen, der skal sys, som det eneste. :o)

  SvarSlet
 2. Den ser meget, meget rigtig ud. Du har foldet den, som den engang skal foldes som færdig.

  SvarSlet
 3. den ser helt rigtig ud, Birgit. bare klö på, hvis bare du gör som der står så bliver det fint til sidst. på fotoet står den "på hovedet", dvs nederst på billedet er skuldersömmen.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Tak fordi at i gider kommentere på mi strikketøj, jeg er ved at føle mig lidt mere overbevist om, at det nok bliver til en trøjt til mindste barnebarnet

  SvarSlet