lørdag den 23. maj 2009

VINTER.......HVEM TÆNKER PÅ DET NU?

Det gør jeg og datteren, bare en lille smule. Vi var i Æbeltoft i går, og inde i en garn butik "BALLEBY" tror jeg at den hed. Der så vi en opskrift fra Sandness af denne fine trøje. Det kunne vi ikke stå for, og straks købte mormor jo lige garn og opskriftshæfte, så Marie og måske også Regitse kan få nye trøjer og huer til vinteren. I behøver ikke spørge om jeg glæder mig til at komme i gang, men jeg skal altså lige være færdig med de projekter jeg har gang i.

Men forår/sommer er nu dejligt, se bare her, sikke et blomsterflor!
Vi har besøgt datter og svigersøn i sommerhuset et par dage, søn og svigerdatter, kom på besøg,og sikke sommer-fornøjelser, det blev til nede ved strandkanten, og derefter hjem og så tænde op i grillen, jo det var sommer hyggeligt.
Det er det for så vidt også i dag, vinduer pudset, et par potteplanter står nu i baggangen og venter på at fru Knudsen planter dem om, og skraldespandsbeholderen er rengjort, (uha hvor sådan en da kan blive ulækker). Terrasen trænger vist også til en overhaling, og måske et par andre små projekter som er så dejligt af få gjort. Husbond opholder sig i værkstedet, han er ved at renovere en skænk i fyrtræ, som de unge kasserede for et par år siden, og den ser ud til at blive så fin. Den skal stå på et værelse, og være depot for (et vist nok, hvis andre skal sige det, et for stort garnlager). Jeg tænker sommetider på om det er for stort, men bliver hver gang enig med mig selvom, at man skal jo have noget at arbejde med. Så dejligt bliver det den dag garnet kan placeres deri, det glæder jeg mig til, det giver et godt overblik!
Kaffe skal vist nydes på terrassen, for vejret er klaret så fint op - dejligt!

3 kommentarer:

 1. det lyder som dejlige weekendplaner - vi er lige hjemvendt med campingvognen fra en lille miniferie med farmor og farfar, så batterierne er lidt flade nu...

  SvarSlet
 2. Jamen, jeg tænker da på vinterstrik - jeg kan nemlig bedst lide at strikke i uld. I år har jeg store planer om at få strikket vanter inden sæsonen går i gang...

  SvarSlet
 3. Hej Mette: God måde at køre batterierne flade.
  Hej Fru Kahr: Håber du når dine planer med vanterne

  SvarSlet