søndag den 17. maj 2009

Forventning....


det er hvad vi har. Vores venner, som vi i mange år har spillet kort med, og med hvem vi sparer op til rejser, var her i aftes. Hyggeligt som sædvanligt, og vi vender da vores kommende bestilte rejse om ca. 5 mdr. med netop forventning! Vi skal på en rundrejse til Ægypten, og programmet lyder spændende. Een har hørt, at det er en anstrengende tur, en anden at det bliver en varm tur.
Rutefly til Frankfurt og videre derfra til Cairo, bo der et par nætter, så flyve til Aswan og gå ombord på et cruice-skib og Nil-krydstogt i nogle dage. De sidste 4 dage tror jeg det er, skal vi opholde os i Luxor. Derfra flyve via Cairo/Frankfurt til Billund. Ja, okay det lyder måske lidt anstrengende og så alle de indtryk man får undervejs og temperaturen er vist + 30 gr. Nå, vi tager det i en stiv arm, og håber på en god og oplevelsesrig tur, vi glæder os alle 4 og er enige om, at vi vil gøre vores til at vi får en god ferie. Mere følger sikkert her på siden senere.
Strikkefronten: Der strikkes stadig på AMAYA og FIONA til Regitse, og MINI TIL VOKSNE til Fru Knudsen. Det er vist fordi, at det er sommer, at der ikke er så meget gang i strikkepindene.
Jeg skal have fundet ud af, om Ægyptisk Bomuldsgarn bare er en betegnelse eller om der virkelig er noget bomuldsgarn, at købe i Ægypen. Hvis der er det, så skal der i hvert fald noget af det med hjem i min kuffert! Hvis nogen kan svarer på dette, hører jeg gerne fra Jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar