lørdag den 7. marts 2009

KREATIVITET......

ja, det holder jeg af, og det gør den øvrige familie også. Så på Regitse´s ønskeseddel til jul stod der: "Dukkeseng, gerne farfars design", det stod der også på hendes ønskeseddel til hendes 2 års fødselsdag her i starten af marts. Så husbond måtte igang, og han nyder det, når han først er kommet i gang.
Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg godt sommetider,at han kan være svær at få i gang, hvilket irriterer mig en del, men når han så går i gang, ja så er han næsten ikke til at stoppe igen, og kreativ og dygtig det er han bestemt. Og Regitse, ja hun blev glad for dukkesengen, og stod med en kender-mine som kun små piger har og betragtede sengen, som jeg selvfølgelig havde forsynet med sengetøj, så dukken kunne komme i seng så snart Regitse synes, at det var passende.

Husbonds kreativitet holdt ikke ved sengen, for Regitse´s mormor
har for et stykke tid siden, købt alletiders dukkehus som indeholdt nogle dukkehusmøbler. Det var brugt og derfor trængte til lidt renovering, især af taget. Den opgave var husbond jo så sat på, og han har grublet en del over løsningen af det problem, men
prøv lige at se resultatet af tag-renoveringen, det blev bar så godt, og når han så var igang, ja så lavede han lige en seng, køkkenelementer og spisebord og spisebordsstole, så nu kan alle rum møbleres af den lille pige, som straks tog det i brug.

STRIKKEFRONTEN: Ja, der er der altså krise, jeg strikker indimellem på Maries filtede jakke, men hvor er det kedsommeligt, og så de tykke pinde, øv....., men jeg skal nok få den færdig, og den bliver fin, det tror jeg. Jeg hækler på en vest oppefra og ned til mig selv efter mønster i Familie Journalen, den er meget sjovere, og den kan også hækles efter samme mønster til småpigerne, ja jeg har planer, mange planer. men jeg bliver vist nød til at holde fokus på den der kedelige jakke.

2 kommentarer:

  1. Wauw - sikke en "gør-det-selv" mand du har - ikke fordi, det har jeg såmen også, men desværre kommer tiden sjældent til de indenfor... Men så når han så meget andet...

    SvarSlet
  2. Flot design på bloggen - så er det blevet forår...

    SvarSlet