søndag den 29. marts 2009

BOMULD = Tegn på forårdet tror jeg. I aftes surfede jeg lidt rund på diverse blogs omhandlende strik, og der var en del flere end der plejer, som fortalte om projekter i bomuld, jeg blev enig med med selv om at det må da vist være tegn på forår. Og forår det har det været her i det midtjyske her i week-end! 10 gr. - stillevejr - og høj sol. DEJLIGT, DEJLIGT.Jeg er da også stået på bølgen af bomuld, er lige startet på MINI TIL VOKSNE i lilla bomuld, men er lidt i tvivl om, om det er en for skrap farve til mig? Det bliver vistnok en modefarve i den kommende sæson, men går det nu til en kone i min alder?

Maries filtede jakke er næææsten færdig, mangler kun at få monteret lynlås. Den er vist til den store side, men så må den vente til hun vokser til den.

Finas top bliver vist færdig en af de næste dage, og har næsten bestemt, at niecen´s datter bliver modtageren på lørdag, når vi skal til familietræf.

Jeg har bagt småkager, som jeg skal medbringe, og vi har selvfølgelig prøvesmagt dem her i week-end. Skal vist gemme resten for ellers er jeg bange for, at husbond kan komme til at prøvesmage dem for meget i løbet af ugen.

Når jeg nu var i gang, så skulle opskriften på knækbrød, som jeg fik af en kollega, da også lige prøves. SUPER!
Prøv selv!
KNÆKBRØD:
1 dl. solsikkekerner
1 dl. havregryn
1 dl. græskarkerner
1 dl. sesam
1 dl. hør
3 dl. mel
2 tst. salt
2 dl. vand
1 dl. olie
1 tsk. bagepulver
Dejen er lidt klistret, så kom den på bagepapir, og kom bagepapir over og rul den ud. Skær den i passende stykker. Bag knækbrødene i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200 gr.
De er bare mums!!!!!!

3 kommentarer:

  1. De lyder rigtig godt de knækbrød og hvor er den flot den filtede jakke - det gør ikke noget at tøjet er for stort, det er mere træls, når man får strikket for småt... Og lilla kan altså gå til alle aldre - så bare gå i krig...

    SvarSlet
  2. De er bare gode de knækbrød, er allerede næsten spist. Tak for de pæne ord om jakke. Jeg er gået i gang med den lilla, men, men jeg er trods alt i den alder hvor der ikke er så længe til efterløn

    SvarSlet
  3. Hvis politichefen Per Larsen kan optræde i lilla, så kan du også - han havde lilla bluse og slips på den ene dag i tv :-)

    SvarSlet