søndag den 1. februar 2009

VEDNE STRIK VEST - Og oven vande igen ....det et status mandag morgen i det midtjyske. Husbond er draget afsted på job (uha, udendørs i den bidende kulde hele dagen), jeg har lidt ondt af ham. Jeg er også ved at gøre klar til at tage på job. Heldigvis har penicillinen gjort sin virkning, så det kun virker som om der er lidt rester af bi- og pandehulebetændelsen endnu i mit hoved.


Her kommer lige et par billeder af vest i vendestrik, som blev monteret i går formiddag, den ligger nu og tørrer, jeg kan næsten ikke vente til den bliver helt tør .........
FAKTA: Strikket efter model fra Lene som har gårdbutikken KARTINELUND
Den er strikket i Kauni 8/2 på pind 3 i ensfarvet og effektgarn.
Ændringer: Jeg har strikket et lille ærme på, det skulle der ikke være iflg. opskrift, men jeg vil gerne have et lille ærme. Det er slet ikke svært, for som der står i bogen VENDESTRIK, når man først lige knækker koden til vendestrik er der uanede muligheder, og selv at ændre på grundmodelen.
Forbrug: Der er gået ca. 140 gr. effektgarn og ca. 120 gr. ensfarvet til i str. S/M
Den ensfarvede halskant er mit design, for jeg lavede den fejl ikke at vende 8 m før slut af pind, men den er blevet god med den halskant synes jeg.
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg strikker vendesstrik, i mit hoved rumsterer allerede noget til de små og mere til mig selv.
Bliver den tør til i morgen, så skal jeg have den på, jeg er glad for den vest.
Nu vil jeg begive mig ud i den bidende kulde, skal forresten lige huske at tage 4 fastelavnsboller (dem bagte jeg lørdag) op af fryseren, for jeg har lovet kollegaerne på værket fastelavnsboller til formiddagskaffen på værket.

6 kommentarer:

 1. Jeg har også købt bogen vendestrik - har lige strikket en hue til Karl fra Hønsefødder og gulerødder med den teknik - og det er sjovt... Desværre blev huen for stor, men jeg har andre projekter fra Vendestrikbogen i tankerne, de er rigtige søde modellerne...

  SvarSlet
 2. Jeg har lige fra en web-strikker fået maske antal til str. 2 år, til vest lige som min egen, den vil jeg strikke til småpigerne. Der kan jo så bruges rester, og det er jo altid godt at få dem brugt.

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn og jeg kan godt lide detajlen bagpå med det skarpe V.... Vendestrik har jeg endnu til gode at forsøge mig udi :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den altså smart, går den spids ned bagpå?
  Den kunne også være god i ensfarvet :-))
  Kh. Bebiane

  SvarSlet
 5. Bebiane:
  Nej den går ikke ned i spids bagpå, det er vist bare den måde den "hænger" på mig på. Ja jeg har også overvejet ensfarvet, er lige gået i gang med een af restegarn i str. 2 år. Jeg tror det er en opskrift jeg vil få meget ud af

  SvarSlet
 6. Hej,
  Den er rigtig flot :o)
  Jeg er selv igang med en til mig selv, og vil også have længere ærmer, men kan ikke gennemskue hvordan jeg får ærmet lukket under armen - hvordan har du lavet/fæstnet ærmerne under armene ?
  Mvh
  Bettina

  SvarSlet