søndag den 20. juli 2008

Week-end med mange gøremål!


Hold da op, hvor har jeg faktisk nået meget i denne week-end. Fredag aften var vi samlet i "juleklubben" for mændene skulle lige øve på can-can-indslag til sølvbryllupsfest lørdag. Det var en god fest og mændenes optræden gik godt! Lørdag startede jeg på rengøring af baggang incl. skabe, det fortsatte søndag, hvor der også blev ryddet op i fryser, og så blev der lavet en gang blandetsaft og en portion jordbærmarmelade.

Jeg kan godt lide at se Tour de France på TV og det blev der også tid til, dagens etape var bare så spændende. Og så kan man jo også lige få strikket lidt på UGLEKJOLE fra Design-club. Jeg håber Mette bliver glad for den til Kirstine, facon er super og lige mig, fordi den strikkes oppefra og ned, farven er jeg også vild med, garnet er New Zelandsk lammeuld, som er dejligt at strikke i. Så jo, den bliver vist som den skal være

2 kommentarer:

  1. Den er så sød, den ugle-kjole - har set den flere steder på nettet - gad vide om drengene vil synes om sådan en :>

    SvarSlet
  2. Hej Mette!
    Nej, Jeg kan ikke forstille mig, at dine drenge vil synes om den. Drenge vil jo hellere have noget som er smart, og som de kan røre sig i. Drenge har jo det maskuline i sig. Jeg har konstateret at Regitse på knap 1 1/2 allerede udviser feminine træk over for halskæder, tasker og tøj, så der altså noget om det med forskel på de to køn.

    SvarSlet