torsdag den 24. juli 2008

FERIE BESKÆFTIGELSEHer holdes der stadig ferie, men den nærmer sig afslutningen.

Husbonden har lavet legehus til børnebørnene i Viborg. Det har fået skæv skorsten efter at billedet er taget, det skulle jo gerne minde om "Bamses Hus", det skal også have lidt maling, men det må børnenes far tage sig af. Vi synes selv det er blevet ganske fin, og håber børnene bliver glade, når det skal afleveres på søndag.


Ellers går tiden her med diverse hjemlige sysler, og nu er det gode vejr jo kommet, så er det ekstra hyggeligt, der er nu ikke noget som den danske sommer!! I vores nedlagte drivhus, er der stiklinger af de også nedlagte hindbær, (vi har fået efterårs hindbær i stedet, dem er der nemlig ikke orm i), og se de stiklinger vil altså ikke nedlægges, og det gør i og for sig ikke noget for der er nu de lækreste søde hindbær. Og ribs er der også blevet plukket.


Som sagt går tiden med hjemlige sysler, strikkes skal der jo gerne indimellem, og ugle-kjolen er næsten færdig.


Touren følges også indimellem, det er lidt spændende, og så har jeg altid nydt, at se den flotte natur de drøner af sted i, men rytterne har nok ikke tid til at nyde naturen.2 kommentarer:

  1. Wauw - hvor er det bare blevet flot - det legehus - de kan ikke andet end at blive glade, de kære små.. Der vanker vist kys til "bedstefar"

    SvarSlet
  2. Tak for de pæne ord, dem vil jeg give videre til morfar.

    SvarSlet