mandag den 28. juli 2008

Sommervejr!

Åh, hvor er det dejligt med det gode vejr, men iflg. vejrudsigten bliver det vist lidt for varmt i dag til mig.
Jeg har hertil morgen fået uglekjolen gjort helt færdig, den er jo strikket i New Zeelandsk uld, så den virker lidt varm lige i dag. Men det vare jo ikke så længe, så er der ikke sommer i DK mere for i år. Jeg er selv helt godt tilfreds med resultatet, og specielt er jeg vild med farven. Marie har prøvet den, og den passede hende, så mon ikke den også passer Kirstine, som er 2 dage ældre end Marie. Jeg håber det.

Legehuset er afleveret, det faldt i god jord, og Jens måtte altså have sit eget værktøj ud på byggepladsen, så han kunne hjælpe "MOFAR", de hyggede sig vist vældigt.

Da legehuset var færdigmonteret, blev det tid til at bade i bassinet i haven, Regitse var også kommet på besøg, men hun ville nu helst kun stå ved siden af bassinet og pladre med vandet. Inden vi tog til Viborg, var vejret jo til morgenkaffe på terrassen, hvor vi har en Clematis som står i fuldt flor, den er bare så flot og farven minder jo om farven på uglekjole, så det er nok derfor, at jeg synes den er så flot.

2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig flot kjole og en flot farve.. Lige til en lille pige. Der er ikke noget som små håndværkere, de er så ivrige med deres værktøj. Vores Karl er i øjeblikket i gang med en gynge til hunden, det bliver spændende, hvordan den kommer til at se ud :>

    SvarSlet
  2. Ja, jeg tror bestemt det bliver en fin gynge, og Karl får brugt sine kreative evner på en forhåbentlig legesyg hund.
    Jeg surfer lidt rundt for tiden for jeg vil gerne til at strikke February Lady Sweater, men den skal ikke være alt for tyk og vamset og gerne i en grå farve, måske ca. pind 3 1/2, men hvilket garn???

    SvarSlet