søndag den 8. juni 2014

Selv om man har et godt hjem ........

behøver man jo ikke at være der hele tiden!
Vi kom hjem fra Helgoland sent mandag, og lånte sommerhus fra torsdag formiddag og kunne faktisk være blevet der til 2. pinsedag, men blev enige om, at nu ville vi hjem (rart med en dag herhjemme inden job på tirsdag)
Hentede 3 børnebørn og drog i sommerhus, og der blev hygget, lavet puslespil, fundet snegle, gået tur på stranden, og gået stærkt for ikke at blive gennemblødt da vi skulle hjem fra Vaffelbageriet. Vejret var ellers så godt, men jeg skal love for at der blev lukket op for sluserne torsdag eftermiddag.

Børnene blev hentet torsdag aften, og vi 2 gamle blev tilbage. Ved ikke lige hvad der er der gør det, men vi sover som "stude" i det sommerhus. Det undre vi os over hver gang vi er der!

Da regnen (og jeg taler om meget regn) stilnede af fredag eftermiddag, drog vi til Grenå, der var Beatels-festival, havde vi set og hørt om! Planen var at shoppe, høre musik, spise på en café. Men det var en "fuser"!! Butikkerne lukkede kl. 18, et enkelt band spillede på Torvet, og ingen stemning overhovedet!!!
Så en Take-away menu blev hjembragt til sommerhuset, så kunne vi da hygge os der!
Strikketøjet havde jeg jo med, så jeg led ingen nød, et par gode bøger havde vi også medbragt.
Blusen her er tænkt som en mega let bluse, til at have ovenpå en solbluse, f.eks. på job, så er man da anstændig påklædt, og "mormorarmene" lidt skjult.Tror den bliver ok.
Vejret har da også været godt på sommerhusturen, som her ved Karlby Klint, og inden turen gik hjem ad i dag, blev der tid til lidt spil på terrassen, behøver jeg at fortælle, at jeg vandt!1 kommentar:

  1. Fritid og hygge med familien kan man ikke få for meget af.
    Din bluse ser rigtig skøn ud

    SvarSlet