fredag den 13. juni 2014

Mystisk hæklenål ...........

En lang hæklenål med "krog" i begge ender har jeg aldrig set før!
Nogen der kan fortælle  til hvad og hvordan sådan en hæklenål anvendes??????

De dukkede op, da jeg lige skulle gennemse en plastikkurv med,  hæklenåle, alm.strikkepinde, strømpepinde, rundpinde og maskeholdere, for man skal jo nødig gå ned på udstyr, vel?
En venindes mor er død, og hendes bolig er tømt, så hvis jeg kunne bruge noget, så .....
Lidt af det samlede jeg da fra, skønt husbond mente, at jeg aldrig ville få brug for flere end de pinde jeg har i forvejen. Han skulle bare vide, at der er noget der hedder UFO, hvori der sidder pinde, ha, ha ......
Nå spøg til side, det meste kommer i genbrugeren.

Jeg var som sagt på et lille vistit hos veninden i dag, og fik også hyldeblomster med hjem + 1 enkelt staude, som jeg skal have plantet i morgen. Hyldeblomsterne er gjort klar til at trække i ca. 4 dage, uhm!!!!
Mit staudebed har jeg "nusset" om de sidste dage. Må tage det lidt i "småbidder" siger min ryg, men det er nu altså vigtigt, at det en gang imellem er mig og ikke husbond, som "nusser" stauderne!!!!
På nuværende tidspunkt står min yndlings blomst i fuld flor og flere er på vej
Jeg synes de er så kønne, og hvis vejret ellers tillader, vil jeg sidde udendørs i morgen og strikke (det har der nemlig ikke været tid til på det sidste)og nyde synet af mine iris.

5 kommentarer:

 1. Jeg kender den som en hakkenål, der er to størrelser på samme pind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da et bud, men har målt den, de er lige tykke i begge ender

   Slet
 2. Det er hakkenåle og de var for mange år siden med et blad, hvori der var beskrevet forskellige teknikker.

  SvarSlet
 3. Håber da du har gemt de lange "hæklenåle" jeg tror også det er til hakning/tunesisk hækling og det er igen blevet "moderne".
  Iris er nu også en flot blomst :)

  SvarSlet
 4. hej. Det er en ganske almindelig hæklenål, der gør at man kun behøver halvt så mange! Jeg har nogle fine håndlavede, af krondyr, og de er så dyre, at jeg synes det er en rigtig god ide.
  Din hvide trøje er yndig. mvh fruhein.dk

  SvarSlet