onsdag den 10. april 2013

Endnu en gang ..........

så græsplænen snedækket ud, da jeg kiggede ud her til morgen.Kan det da blive ved?

Om lidt skal jeg på job, og der er vanrette flader også dækket, men det er af støv! Det bliver ikke ved, for det er snart overstået, med den ombygning.


Væg er fjernet, nyt køkken er næsten monteret, og resultatet bliver godt, men træls med al den støv, og larm af håndværkere!

Utroligt er det, men naturen gang går sin gang, for et par dage siden opdagede jeg at stauderne, på trods af vinterligt vejr, alligevel pipler op af jorden!
Jeg tror på meterologerne, og planen for weekend er, at der skal ryddes op i haven, havemøbler skal frem, og diverse andre ting skal gøres derude!
NU SKAL DET BLIVE RIGTIGT FORÅR!

Her strikkes der selvfølgeligt, ja det vil sige der er også trævlet op! Et halv ærme! Jeg opdagede, at jeg havde glemt en række vanrette masker på ærme nr. 2, så om igen!

Der strikkes også på OLIVIA, som jo er en sommerbluse, og den skal være færdig så jeg kan bruge den inden så længe, når vi får lunere vejr.

3 kommentarer:

 1. Det lyder som om vi skal direkte fra vinter til sommer i år.
  På tirsdag skulle der blive 17 grade !

  SvarSlet
 2. Hvor er det en smuk farve, du strikker Olivia i

  SvarSlet
 3. Det bliver en super flot sommerbluse, Olivia er smuk i sin enkelthed.

  Det vejr som vi vågnede op til var da bare næsten ikke til at bære, godt at det hele næsten er væk igen. Vi mangler det forår!

  Den grå trøje bliver også rigtig flot med de knapper og den Biesse !

  SvarSlet