søndag den 21. april 2013

En plads i solen .....................

blev det til i går, efter at klædeskabet var blevet gennemsøgt, for at finde lidt "klude" at tage på mandag eftermiddag og aften hvor der er reception på jobbet!
Inden gennemsøgningen syntes jeg ikke, at jeg havde noget at tage på, så de 2 butikker vi har her i byen blev besøgt, men der var heller ikke noget, som faldt i min smag, og man skal jo ikke købe bare for at købe. Men jeg fandt da lidt "klude", som jeg ikke kunne undvære, altså bare ikke lige til receptionen. Så hjem til klædeskabet gik turen igen, og jeg fandt da noget i skabet, som kan bruges.

Min version af VANILLA er vasket og tør, så her kommer lige et billed med indhold, knapstolpen er jeg yderst tilfreds med! Ja, det er jeg for øvrigt med hele trøjen. Det er nok ikke sidste gang, at den type knapstolpe bliver strikket af mig.

I dag var der også nogle, som blev glad for en plads i solen, vi var sammen med søn m/fam. ude på GYVELBORG for at se øko-køerne blive lukket ud, og ih hvor var de altså kåde. Vejret var fint, bare ærgeligt at jeg ikke havde tænkt på, at smøre nogle sandwich, som vi kunne have spist i det grønne, ved siden af legepladsen. Det må vi tænke på næste gang!
Et rigtig godt arrangement, og vores by-børnebørn syntes det var spændende, at besøge en bondegård (selvom det ikke var første gang de besøgte en bondegård) .
Der var mulighed for at lege på halmballer, at komme op i en stor traktor, at se på de små kalve, og fornemme den "duft" der er hvor der er køer.

En "tatovering" fik børnene også på hånden, så de var ikke så meget for, at få hænderne vaske, da vi kom hjem, men det var nu en nødvendighed!

Lidt spil var der  mulighed, og tegne kunne de også, men de ville nu hellere kigge på dyrene.

Smagsprøver på økologisk ost og mælk var der også, så lidt "rav-ost" og blåskimmel ost, købte vi også.

Heldigvis forberedte jeg lidt mad i går, så der er nem aftensmad i dag, så søndag aften kan snart nydes med lidt strikketøj, nå ja der er vist også lige noget tøj, som skal i forbindelse med strygejernet, så jeg er klar til i morgen.2 kommentarer:

  1. Hvor er den flot, din Vanilla - og den sidder perfekt - og en god farve, der bare er så anvendelig. Lyder som en dejlig dag og vejret har jo vist sig fra sin bedste side, må man sige :-D
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Din vanilla er bare blevet rigtig flot. Og I har da fået noget ud af det gode vejr :o)

    SvarSlet