torsdag den 15. november 2012

"LU-FAR vest" (læs:morfar-vest)....

er færdig, og modtageren kommer vist aldrig af med benævnelsen af sin morfar, som LU-FAR!! Det lyder nu også hyggeligt. Vi havde besøg af Hans et par timer i går, og hyggede os gevaldigt, vist første gang han er her uden sine søskende.
 Vesten er lidt til den store side, men så kan den jo passes lidt længere, hvilket moderen ikke har noget i mod. Hun havde heller ikke noget imod det retro-look, med spændetamp, lommen blev droppet.
Jeg nåede ikke at vaske vesten, de tog den med som den var, (og glemte så Marie´s topstykke, ha, ha)
Tilfreds med resultatet, som er strikket af "vores garn", efter gl.opskrift og mange egne ændringer.
I tirsdags var der strikkecafe læs om det hos www.helleshjoerne.blogspot.com , hyggeligt som vanligt, og så vil jeg sige velkommen til http://aslaugmork.blogspot.dk/ (Strikkefåret), både i cafe og her på bloggen. Hvor godtfolk er kommer godtfolk til!
Da Hans tog hjem sammen med sin familie (vi var 5 ekstra til aftensmad, (Hans havde bestilt pomfritter, så det var jo rimeligt nemt.), og efter oprydningen i køkkenet, gik starten til dette tørklæde, strikkes i "vores garn" og maskerne løber. Drops 86-24 med diverse ændringer, og skal gerne ende med noget der minder om Møbius. (har stadig ikke knækket Møbius koden!!!!)
Håber på lidt strikketid, og tid til at vinde garn i week-enden, hvor Regitse og Vigga skal besøge os, (en gammel aftale) deres forældre skal nemlig i byen, så der skal hygges, mon ikke tiden er inde til at servere æbleskiver? Og kreativiteten skal nok også findes frem, for de 2 piger er så kreative. En tur på legepladsen skal der vist også findes tid til.
Så min week-end er besat, er jeres også det, er den ikke det, kan i da bare gribe strikkepindene, så tror jeg også i får hygget jer. Så go´ week-end!

7 kommentarer:

 1. Hvor er han sej den lille Herre ;)

  Yt

  SvarSlet
 2. Skøn knægt i dejlig strik.

  SvarSlet
 3. Sjovt at se vesten på - sød lille fyr. Jeg siger også tak for den gode modtagelse - vi får helt sikkert mange hyggelige timer sammen

  SvarSlet
 4. Lille mand og vest klæder hinanden.
  Den er blevet rigtig flot.

  Du kan på messen i Middelfart til Oktober lærer at slå op til Møbius hos den dame som sælger det dyrer garn fra grønlandske moskusokser. Hun giver en kort workshop i det. Hun var også i Fredericia her i okt. men det nåede du så ikke.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Den klæder ham da godt kan da godt forstå de var tilfredse

  lyder hygsomt med strikke hygge

  må ind og kigge hos din nye blog veninde

  god weekend til dig

  SvarSlet
 6. Vesten til Hans er blevet rigtig flot. Der er ingen tvivl om, at han er glad for den.
  Mon vi skal "hjælpe" hinanden med at slå op til en møbius en dag i strikkecafe, det må vi lige have planlagt. Det kan være, at der er flere, som vil være med til dette. Jeg har fået en kopi af fremgangsmåden på opslagning af Arnica, hun strikker de skønneste ting i moskus mm. Jeg har garn på lageret til den.......du må gerne få lidt garn af mig til en, hvis du har brugt alt dit "Vores Garn"

  SvarSlet
 7. Den vest er bare fin til ham. Og skulle den være lidt til den store side gør det nok ikke noget. Han skal nok vokse til.
  Hilsen Mona

  SvarSlet