onsdag den 21. november 2012

En lille een til halsen .........

 
kunne altså ikke dy mig!
Nej, det er ikke alkohol det handler om, men endnu en ting til halsen, og så er det en ENGELSK opskrift!!!!  Surfede lidt, og blev inspireret, den hedder "holy cow", og kan hentets gratis på Ravely. Garnet jeg anvender er gevinsten fra en give-away hos http://dqpage.blogspot.dk/, Det er halv uld/halv acryl, bandarolen siger sokkegarn, men hos mig bliver det altså til en "holy cow". Nogle af hullerne skal have hæklet kant i kontrast til det grå.
Jeg strikker jo også "løbemasker", det skal blive til et halsrør, jeg mangler ganske lidt inden det er færdigt, men det fristede med de der huller, så .........
Sidelæns fra Geilsk er også påbegyndt, havde strikket første kile, men var ikke tilfreds med resultatet af de første "vendinger", så op igen måtte det, og så var det lige, at "holy cow", et lille nemt projekt klemte sig ind i mine hænder.
Ja, sådan kan det jo gå, og så mangler jeg jo heller ikke noget strikketøj, at gribe, hvis lige strikkelysten er der, og det er den jo ofte!

3 kommentarer:

 1. Den lille en til halsen ser spændende ud. Glæder mig til at se den med hæklede kontraster.

  kh.- Lis

  SvarSlet
 2. Den der Holy Cowl ser spændende ud, har lige været inde på Ravelry og lagt opskriften i favoriter, den kunne også komme på pindende hos mig engang

  SvarSlet
 3. Hej Birgit. Det ser rigtig spændende ud - glæder mig til at se resultatet ..
  og så er jeg glad for at garnet fik så godt et formål. Det ER jo lidt sjovere end sokker :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet