mandag den 16. juli 2012

Nye må der til ....

altså solbærbuske, har vi bestemt, for de sidste par år har solbærbuskene ikke givet det store udbytte, i år sølle ca. 2 kg, og den portion giver jo ikke meget til syltetøjsglassene. Der blev plukket i dag, på trods af byger, så det var en være faren ud og ind. Godt der var Tour de France på tv, og at strikketøjet lå klar på bordet, når jeg måtte søge ly for de byger der kom.
Tunikaen som jeg strikkede til Regitse, var jo for bred og faldt ud over skulderen, så nu er den trævlet op,  i den sammenstrikkede lukning i ryggen, og gjort lidt smallere, håber det har hjulpet.
Der strikkes lige nu på trøjen til Vigga, ærmerne er nu kommet på pinden, så nu skal de fine raglanindtagninger startes. Og farverne er jeg rigtig godt tilfreds med, de passer lige til Vigga, som er en lidt "fræk/kæk" pige.
Jeg venter at modtage en ny strikkebog med posten een af de nærmeste dage, det bliver spændende læsning (jeg har smugkigget bogen hos en af pigerne fra strikkecaféen)
I week-enden var vi sammen med datteren og hendes familie, og hestene som kunne håndfodres var et hit, så der blev gået en del ture, på trods af regnbygerne, op til hestene. Børnene kunne cykle på cykelstien, og de nød det, og spørg lige om jeg ikke også nød det?

1 kommentar:

  1. hej Birgit
    sådan en touretape er god for strikketøjet !
    og solbær er uundværlige. Elsker dem.
    hilsen Mona

    SvarSlet