mandag den 9. juli 2012

Nødvendig optrevling ........

jeg forstår det ikke, det her har jeg ikke prøvet før! Jeg ville strikke ærmerne til Vigga´s trøje på strømpepinde, men det bliver mere løst strikket end bullen, som er strikket frem og tilbage. Man kan se forskellen, så derfor nødvendig optrevling, og så strikke ærmer frem og tilbage.
Vi har et old gammelt drivhus, som kun bruges til en slags depotrum, men hindbærbuskene (altså de gamle sommer hindbær), har sat aflæggere i drivhuset, og nu har vi så tidlige hindbær i drivhuset har jeg opdaget, de skal vist plukkes i dag. Der er ikke så mange bær, men høstes skal de da.
Tirsdagen er her startet våd igen, igen, mon man kan stole på at vejrprofeterne, som spår opklaring i løbet af dage, jeg håber, ja, det gør jeg altså. Både for mig selv og for de som har ferie, det har jeg ikke endnu.

4 kommentarer:

 1. Lyder underligt at rundpind/strømpepinde giver et løsere resultat. Har du måske brugt større pinde? De hindbær ser lækre ud. Du må flytte flere buske ind i drivhuseffekt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Jeg oplever det samme - tror at det er mine vrangmasker der "strammer strikketøjet" op :o)

  Mvh
  susanne i silkeborg

  SvarSlet
 3. Susanne: Tror du har ret, det er nok vrangmaskerne, nu strikker jeg ærmet om, så må vi se om det bliver bedre,for så er det jo årsagen

  SvarSlet
 4. hej Birgit
  jeg synes også at have oplevet, at det bliver løsere med strømpepinde. Måske på grund af de mange skift ?
  lækkert med hindbær :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet