søndag den 27. september 2009

EN MUS EFTER VALNØDDER
Høsten af valnødder er startet, og der er bare så maaange og de er så store og fine i år. Så det er ikke fordi vi ikke kan unde musene nogle af nødderne, men husbond fandt et hul, der så for stort ud til at være et musehul, og han fandt nødder slæbt mange meter væk fra træet og gravet ned i små depoter, og troede da ikke at en mus kunne slæbe dem så langt. Så frygten for at det måske var en rotte eller lignende var der. Uha, Uha. Nå men husbond er lidt kreativ, og frem kom muldvarpe-fælden, og vips så smækkede fælden, og der sad en markmus i den, så det var næsten synd at den måtte lade livet, men sket er sket.

Strikkefronten: Der er strikket en sweater til Regitse. Brugsen havde rest salg af garn til næsten ingen penge, så det måtte jeg have fingre i. Den er strikket efter basis opskrift i bogen Sødt & Blødt af Lene Holme Samsø, og der er påsyet et par filtede hæklede blomster. Datteren har bestilt en hue til Marie, den skal være magen til den jeg lige har stikket til sættet, bare mørkebrun, så den er påbegyndt.
Sweateren er klar til aflevering i eftermiddag, hvor vi skal til fødselsdag hos sønnen. Vi har godt nok haft et hårdt program her i week-end. Lørdag kl. 11 til brunch for at fejre en 70 års og en 75 års fødselsdag. Hjem derfra og skifte tøj, for at køre videre til week-end ophold i Fredericia sammen med mit job. Det var rigtig hyggeligt. Nu her søndag formiddag er vi så et par timer på hjemadressen, og kører overmiddag som sagt til fødselsdagskaffe og -aftensmad. Det bliver nok også hyggeligt, jeg glæder mig som sædvanlig til samvær med især børnebørnene, men da også med deres forældre.
Fremgang er er med min iskias-nerve, jeg kan ikke sige fra dag til dag, men set over tid er det meget bedre. I aftes kunne jeg holde til en sving-om, og mit ben arter sig vel også i dag. Dejligt, med den fremgang. Jeg er startet på ryg-hold hos fys og det er jeg sikker på hjælper og også startet på den gymnastik som jeg plejer at gå til hver vinter. Og så gør jeg øvelser for ryggen hver dag herhjemme. Da jeg var til visitation på ryg-centeret fik jeg jo at vide, at det skulle trænes væk og det har da også sin virkning. Jeg kunne jo først komme til yderligere undersøgelse på ryg-centeret 16.dec. men i mandags havde de et afbud, så super, jeg rykkede 3 mdr. frem i køen!!!! Det er et team og der flere ting man skal deltage i, tale med en psykolog omkring smerter, og tænk, da jeg var på vej ud fra parkeringspladsen, ringede psykologen, at hun kunne tale med mig om ca. 10 min., så den konsultation blev også overstået i mandags. Så skal jeg til MR-scanning mandag og til et møde omkring rygproblemer på onsdag, og så ellers bare træne og træne. Men går det galt igen og jeg får stærke smerter, er jeg nu i systemet og kommer hurtigere til. Jeg glemte vist at fortælle at jeg er nedtrappet til næsten 0 med smertestillende.
Så træn, træn, træn fru Knudsen, det er parolen og den parole følger jeg, for jeg kan jo mærke at det hjælper.
Nu vil jeg gå ned og pakke fødselsdagsgave til sønnen fint ind, og begynde at gøre klar til afgang

2 kommentarer:

 1. Knappe info følger snarest på min blog.Det er et af de emner jeg mangler at tage op.
  Tak fordi du lagde kommentar.

  Karen

  SvarSlet
 2. Hejsa
  tak for din søde kommentar på min blog.. du er hermed med i min konkurrence om den fine nisse.. lykke til ;-)

  hvor er det fint det du strikker.. det er en af de få kreative ting som jeg ikke har tålmodighed til..
  kh Christina

  SvarSlet