søndag den 13. september 2009

Hvor heldig kan man være ?

Så heldig! Jeg købte garn til Marie´s trøje med hue hos BALLEBY Garn i Ebeltoft. Det blev købt i april, og sættet er først blevet færdigt nu til morgen. Desværre kunne jeg for en uges tid siden se, at jeg kom til at mangle 1 bdt. garn. Ringede så til BALLEBY Garn, og så var jeg godt nok heldig, for de havde et bdt. garn i rette indfarvning. Og det sender vi da lige til dig, vedlagt et girokort, var svaret og det var her i løbet af et par dage, så det kalder jeg service.

Nu er sættet altså færdigt , og jeg håber stadig at heldet vil være med mig. I går lavede jeg prøve som kom i vaskemaskinen på uldprogram, og det var et godt resultat. Der står det kan vaskes på uldprogram, men jeg var lidt skeptisk, og uden grund. Så nu er sættet i maskinen på uldprogram og i vaskepose, så jeg venter spændt.
Vejret er godt, det er da så dejligt med sådan et vejr i september. Min iskias er nogenlunde, men indimellem går det nu lidt tilbage af, men så vender det heldigvis til det positive igen.
Jeg må lære ikke at tage for meget fat (åh, det er svært) men i gar var jeg vist for aktiv, så her til morgen var det ikke så godt, men nu er det bedre igen. Det er ved at være ved tiden, at noget af vores rejse til Egypen skal betales, jeg satser på iskias stadig går fremad, og regner bestemt med at det fortsætter, for jeg vil altså med. Den iskias skal altså ikke styre mit liv, det har jeg bestemt!!!!!
Jeg er staret på ryghold hos fys, og træner ivrigt med de øvelser vi fik vist. Jeg vil/skal være "fit for figth" og gerne snart!

2 kommentarer:

  1. Sygdom fylder og det bedste du kan er at ikke se fremad, men tage en dag ad gangen. For bekymringer sætter sig kun som smerter og dem skal du ikke have flere af. Skønt sæt der blev færdig :-)

    SvarSlet
  2. Til Marianne. Du har ret. Jeg var på rygcenter i går (fik en afbudstid) og på rygcenteret, skal man tale med et team og deriblandt en smerte psykolog, jeg tror det var en konstruktiv samtale omkring stress/bekymring/fustration i forhold til smerter

    SvarSlet