lørdag den 1. november 2008

Lidt af hvert

Her er hvad jeg har gang i for tiden. En mørkebrun MINI fra Design Club til Regitse,garnet er SISU, og nogle oldemorsfirkanter (restegarn), det skal blive til tørklæde fra Hendes Verden, til svigerdatteren, det kommer nok til at tage lidt tid, for det er indimellem arbejde. Svigerdatteren blev glad for Queen Anne tørklædet, men gerne vil har et tørklæde mere. Den grå lap er en strikkeprøve, som er filtet i vaskemaskinen, for jeg pønser på, at stikke en alfehue til Jens. Resultatet er, at jeg vist giver den tur mere i vaskemaskinen. Jens starter i børnehave på mandag, så den lille gut kan vist godt bruge noget varmt til ørene.
Her i det midtjyske, har vi haft nattefrost de sidste dage, så vinteren står vist for døren. Jeg har bestemt, at denne week-end, skal bruges til at lave ingenting (kun det jeg har lyst til), for jeg forsøger at geare lidt ned. Jeg ved godt jeg ikke kan/skal klare alting, men når det først kører på med lidt stress, er det svært, bare at overhøre ens tanker inde i hovedet: "hvis jeg ikke laver dette, eller hvis jeg ikke orker at gå for dybt ind i tingene, er det så o.k?". Jeg får ligesom en slags dårlig samvittighed (uden grund, det ved jeg godt). Jeg prøver, at drosle ned, for jeg kan mærke, at jeg trænger til at stoppe lidt op. Jeg er bare så træt, og mit humør er ikke på nulpunktet, men rigtig pr. humør, ja det er jeg altså ikke, og jeg har ikke noget specielt at være ked af.Men jeg synes altså, at der er meget som jeg skal gøre/nå at gøre.
Nå, det var altså ikke meningen, at skrive om tristhed, men måske hjælper det at skrive det ned ...

3 kommentarer:

  1. Det er helt i orden at skrive om tristhed, computeren er som regel bedre til at lytte end alle andre... Jeg kender udemærket den følelse, at man har svært ved at drosle ned og humøret ikke er helt i top... Find hyggen frem i den mørke tid - tænd lys, sæt dig et godt sted med strikketøjet og slå skyklapperne til...
    Og held og lykke til den lille JEns i børnehaven, det bliver stort for ham..

    SvarSlet