fredag den 19. december 2014

Nu går jeg ikke ned på strøm .......

En Power Bank til min tlf., var en del af en gave fra en forretningsfobindelse.
Jeg vidste slet ikke at jeg ønskede mig sådan en, men hold da op, den er jeg glad for!
En god start på min laaaange juleferie, som startede i går, og varer til 5. jan ´15
 
Gave fra arbejdsgiver (som jeg står for indkøb af), var også super.
Det er altid svært, at finde på noget alle synes om, men jeg har da fået et par positive tilkendegivelser, så det er dejligt. (håber de fleste bliver tilfredse med denne Multi Basket kurv)
Nå, men altså juleferien er startet, og jeg forsøger, at komme ned i gear, jeg vil ikke stresse, har jeg bestemt, men jeg skal vist have endnu et fastgreb i gearstangen!
Jeg havde lovet mig selv, at i juleferien skulle der nyt på pindene (er så træt af strømper, huer, vanter mm.) og det er der kommet.
En genganger, nemlig LINEA SOM VOKSEN, garnet er lagervare, men opskriften kunne jeg simpelthen ikke finde, så tak til en god ven, som hjalp mig i nøden!
Starten gik i aftes
Ih, hvor skal jeg hygge mig med mit strikketøj i julen.
 
Faldt for resten over denne poncho, da jeg ledte efter opskriften, den er kommet frem og har fået et par pinde, men jeg vil ikke strikke mere på den lige nu, idet jeg har mulighed for at prøve den på modtageren i julen, så.......
 
Lige nu simre aftensmaden på komfuret, og når den er indtaget, vil der blive tid til strik, så dejligt ikke at skulle strikke strømper!
Julen er jo ved at nærme sig, og hvis jeg nu endnu en gang skriver, at jeg IKKE vil stresse, så kan jeg måske overholde det?
Har nu faktisk lidt pakker som skal pakkes ind, og skal have hentet maricipanen op af fryseren, for det skal jeg vist have gjort noget ved i morgen.
 


4 kommentarer:

 1. Puha jeg er da slet misundelig på din laaaange ferie. I hvertfald ikke ret meget :0)
  Dejligt at få noget, man slet ikke viste, at man ikke kunne leve foruden. Julegavekurven ser spændende ud.

  SvarSlet
 2. Du må have en rigtig god ferie og en rigtig god jul :0)

  SvarSlet
 3. Nu må du i hvert fald have en hyggelig juleferie med dit strikketøj. Det er dejligt med en god lang ferie - og det ser ud til at være en god firmagave du fandt på :o)

  SvarSlet
 4. Rigtig god juleferie !!! Sikke nogle dejlige gaver du allerede har fået!

  SvarSlet