mandag den 29. december 2014

Det kan vist blive vanedannende, men ......

 
Sådan så der ud i går, da jeg gik en tur i det kolde klare vejr

bagefter var det dømt hygge i den solbeskinnede stue, placeret i stuens bedste stol med strikketøjet, ja så kan det ikke blive bedre
Solnedgangen var et flot syn
I dag har vi haft besøg af venner til frokost (sådan en ganske alm. mandag)!
Det er da vanedannende, med al den frihed. Og lave lige det man har lyst til!
Måske er det super godt, at jeg har lang ferie og kan få prøvet det af, for 2015 kan vist nemt give nogle ændringer i mit lange liv på arbejdsmarkedet.
Når man runder et skarpt hjørne, skal nogle beslutninger tages, og det skal jeg hilse og sige godt kan bringe nogle tanker vedr. fremtiden på banen.
Har aftalt møde i det nye år med ledelsen, værket vil jo gerne vide hvad der er mine planer, så de har noget at handle ud fra.
Men, men beslutningen er IKKE taget endnu, men det ender jo nok med.... 
Frokostgæsterne havde lovet os en opskrift på den julelikør, som de fremstiller. Vi fik både opskrift og det som skal bruges til fremstilling af julelikør.
Glæder os til, at få julelikør næste jul.


2 kommentarer:

  1. Hej Birgit, selvom man nemt kan få smag for friheden i sådan en god lang juleferie, er det nok klogt i kke at lade sig presse ud i nogle beslutninger af vidtrækkende karakter :o) fortsat god ferie til dig.

    SvarSlet
  2. Det er noget af en beslutning, du skal tage i det nye år. I min branche stopper de fleste først, når de er fyldt 63, så er der også sparet lidt mere op til pensionen.
    Mon ikke din mavefornemmelse vil fortælle dig, hvad du skal gøre
    Rigtig godt Nytår

    SvarSlet