søndag den 21. december 2014

Gearstangen og plan ændring.......

Jeg rumstere stadig med gearstangen, kører vist stadig i for højt gear, og skal hele tiden huske mig selv på at jeg har ferie, det er nok et symptom på at jeg trænger til ferie!!!!
I går blev der produceret konfekt, men det gav eftervirkninger i ryggen, (den kan ikke lide, når jeg står for meget uden at bevæge mig). Den er dog bedre i dag.

Plan ændringen går ud på, at jeg for et stykke tid siden fik den idé, at jeg ville prøve, at støbe i beton. Husbond rystede på hovedet af min idé. Sådan nogle småting, kan man ikke støbe i beton, sagde han.
Men jeg holdt fast, vi fik købt cement, bragt en spand sand med hjem fra sommerhuset, billeder af støbte ting, blev kigget på nettet, det der skulle bruges til forme blev købt bl.a. i genbrug.
 Der var bare det, at jeg ikke kom i gang, men husbond er jo en "sinne jyde", så han har nok i sit stille sind fået lyst til at prøve det der beton.
Så da jeg lå på langs,
fordi ryggen værkede, og da han havde klaret opvasken, gik han i sit værksted, og det kom der denne lysestage ud af og en kogle + en kugle. Resultatet er brugbart, men hvis jeg kender husbond ret, bliver næste forsøg meget bedre!
 
Ih, hvor jeg glæder mig til at bruge det i en dekoration, som har taget form i mit hoved.
Ikke så dårligt, at jeg kan støbe idéerne og har en til at støbe dem for mig!
Da konfekten blev lavet i går, dukkede der små silikoneforme op,(som jeg havde glemt, at jeg havde)
så nye idéer blev støbt, og vupti nu er formene blevet fyldt med beton. Nu venter vi bare på at de bliver tørre.
I ventetiden, vil jeg nyde mit LINEA som voksen, lagergarnet er lækkert og farven er jeg vild med, så ......
og jeg vil nyde, at se på adventskransen, hvor det sidste lys er blevet tændt i årets adventskrans.
Jeg ville have bagt rugbrød, men manglede gær, men pyt, jeg har jo masser af tid til at nå det inden jul.


 


4 kommentarer:

 1. Husk nu på at bruge det lave gear mest og nyd din ferie, men det lyder som om du selv er obs på, at det er vigtigt at gear ned. Ønsker dig og dine en rigtig god jul og vi ses selvfølgelig i det nye år :)

  SvarSlet
 2. Sikke mange skønne ting og sager, I får produceret, forhåbentlig bliver der også tid til at geare ned

  SvarSlet
 3. Spændende med betonstøbning. Du er da frisk sådan lige at kaste dig ud i det :o) - jeg håber du kan bruge din lange ferie til at få gearet ned. Selvom julen ikke just er en højtid, hvor man typisk gearer ned, så er det dog en lejlighed til det :o) Du og din familie må have en rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
 4. Hej Birgit sikke du kan ! hvor skal du have ferie ;-), jeg har ikke overskud til så meget i år, tror at jeg må lade op til det nye år ;-)

  Men jeg vil ønske dig og dine rigtig glædelig jul !!!

  Knus
  Herfra !

  SvarSlet