søndag den 18. oktober 2009

AKTIV SØNDAG OG RAMT AT STARTITIS ...........

Det har været en aktiv dag her på matriklen i dag.
Husbond maler ovenlysvinduer, det er/var jo fint vejr til at pille vindue ud, men nu ser det ud til at trække sammen med skyer, så jeg håber at vinduet når at tørre, så det kan sættes i i tørvejr. Uha, jeg tør slet ikke tænke på den stress, som det kan frembringe hos ham, hvis han ikke når det!!!!!
Jeg nød det gode vejr og gik en tur i formiddag, og jeg var så heldig, at møde en tidligere kollega og hans kone, dejligt var det, at stå der i solskin og kigge ud over markerne og få vendt verdenssituationen med dem, der er såååå længe siden vi har talt sammen. Derefter på besøg hos tidligere nabo, som havde kaffe på kanden og det var bare så hyggeligt, det var næmere, at stikke hovederne sammen da de boede her, men tiderne skifter jo. I eftermiddag, er det sidste hold havemøbler blevet vasket, husbond har lovet, at sætte dem ind, men der er jo lige det med at han må nå det der vindue. Men jeg håber nu han får dem sat ind i dag, for ellers er det jo spildt arbejde jeg har lavet. Vinduerne er også blevet vasket, hvis vi får regn og blæst er det jo så også spildt arbejde, men sådan er livet. Efter kaffen her i eftermiddag, har jeg siddet ved PC og fået sendt billeder til fremkaldelse (jeg kan ikke undvære nogle på papir). Jeg har også fået ryddet op i billederne på PC, så jeg synes, at jeg har fået en del ud af denne dejlige efterårs-søndag.
OG SÅ LIDT OM DEN DER STARTITIS-VIRUS: For et par dage siden var jeg hos IMPAZ garn i Isenvad, hvor jeg købte garn til et babytæppe til datterens kommende baby. Det er WOODLAND set på HVERKEN FUGL ELLER FISK, for et stykke tid siden. Jeg har planer om, at strikke en kant uden om tæppet, som strikkes i lys grå LUCCA superwash på p 4, og jeg tror det bliver super. Det var nu planen, at jeg skulle have et par andre projekter færdiggjort før starten, men jeg måtte altså lige mærke det garn og se hvordan mønsteret blev. Jeg købte også noget lækkert garn til et par strømper til mig selv, men det er altså min plan at det skal med på ferie!!!!!!
Først på ugen fik jeg at vide at Marie, som elsker at være ude, frøs sine fødder, så mormor, gik i Brugsen og købte garn, så i morgen afsendes de til den lille "udepige", måske sammen med lidt vingummi.


Hos IMPAZ fik jeg også købt en kort rundpind, (jeg kan simpelt hen ikke finde den jeg havde, måske den er i et strikketøj, som jeg helt har glemt at få gjort færdig.Men nu kan jeg få færdiggjort MINI til voksne.

Om jeg er jo også begyndt på SCARPS (mønsteret er købt hos HVERKEN FUGL ELLER FISK)og jeg bruger nogle at mine garn rester til den, og jeg tror den bliver rigtig god, jeg er i hvertfald vild med farverne, som jeg har fundet frem i gemmerne.

Så hvis ikke det er startitis-virus ja, så ved jeg ikke hvad det kaldes. Jeg mangler flere timer i døgnet for at nå det, men det kan ikke hjælpe at blive stresset, af sin hobby. Nå, det bliver jeg nu heller ikke, for når strikketøjet er i hænderne, så slapper jeg af.

Nej, jeg er nu mere stresset over om husbond når det vindue, jeg håber ........

Om lidt vil jeg gå ned og forberede aftensmaden, som er så nem, for vi fik gammeldags grydesteget kylling i går, og i dag er der dømt rester, også rester af vin.

Og så skal vi vel til at tænke på at starte op på en hel ny uge, som for vores vedkommende byder på en afslutning med besøg af begge hold af de unge i næste week-end, for husbond har fødselsdag.

1 kommentar:

  1. Jeg har altid kun et projekt kørende og så har jeg pause sokkerne imellem - for dem strikker man jo bare ud i det blå uden at se på pindene....Men mere end et det klare jeg ikke. Og alle dine skønne projekter minder også mig om at tiden ikke rækker til alle de ønsker man har :-)

    SvarSlet