fredag den 21. august 2009

DEN ER BARE SÅ KLAR TIL FULDT FLOR .....

altså min syriske rose.
Det er jeg også. De sidste dage har været noget bedre mht iskiasnerven, ingen sammenligning med i sidste uge, så det er bare dejligt. Jeg har også kunne trappe lidt ned i det smertestillende/muskelafslappende (jeg bryder mig altså ikke om at spise medicin), men det var/er en nødvendighed.
I dag har jeg været til røntgen af mine lændehvirvler, og tænk på vej hjem fra hospitalet ringede rygcenteret og spurgte om jeg ville have en afbudstid allerede på mandag, om jeg ville? Jeg havde jo en tid om 3 uger og havde ringet og spurgt om de ville tænke på mig, hvis de fik afbud før, så jeg blev bare så glad. Nu sker der da noget, og jeg vil/skal altså op for fuld skrue igen, og gerne hurtigt!!
Så derfor er jeg mindst lige så klar som den syriske rose, som står på spring.
Om et par timer henter vi et af hushonds familiemedlemmer, som bor i USA. Hun har besøgt andet famlie her i DK i denne uge, og nu skal hun så besøge os fra fredag til mandag, hvor hun rejser videre til familie i København. I dag skal vi snakke igennem!!!!, I morgen skal der shoppes, og såfremt vejret tillader vil vi medbringe eftermiddagskaffe og køre en tur til Skanderborg og omegn (der er hun nemlig barnefødt). Og i morgen aften har vi bestilt bord på Tulstrup Kro, for der spiser man bare så godt, og kroen ligger i de skønneste omgivelser, og betjeningen er i top. Søndag skal vi på besøg til frokost hos noget af husbonds familie, som vores gæst også gerne vil besøge, det vil vi nu også, men kunne jo gøre det en anden dag. Mandag skal jeg så til rygcenteret om formiddagen og vi skal tage afsked med vores gæst om eftermiddagen.
Ih, jeg glæder mig altså til at få besøg af hende, vi går så godt i spænd, bare lidt ærgeligt at hendes mand ikke så sig i stand til at tage med til DK. Nå, jeg forstår ham nu godt, han er en ældre mand og det er en lang flyvetur. Måske, nej ikke måske, men når jeg er "fif for figth", kan vi besøge dem enten på De vestindiske øer eller i Vermont. Vi har altid en invitation stående.
På strikkefronten er der færdiggjort, trøje, hue og små futter til brug for barselsgave i midten af september. Billeder følger når det er blevet tørt. Jeg strikker også på en trøje i patentstrik til Marie, og i går kom jeg til at købe garn til en sweater til Regitse. Billeder og status kommer senere.

2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig weekend der venter dig og skønt at du kunne få en tid allerede på mandag. Nogen gange har man lov til at være heldig. Jeg håber at rygcentret vil kunne lette dine smerter. For smerter er så altødelæggende.... Jeg sender en masse varme tanker...

    SvarSlet
  2. Hej Marianne. Tak for de varme tanker.

    SvarSlet