tirsdag den 28. april 2009

Færdigmelding af GIGIden blev god, håber den passer pigen.?Jeg har lige afsendt den med Postdanmark i dag, og venter så spændt på kommentarer fra modtagerens forældre. Det er første gang jeg "bare" har set et billed, og strikket uden opskrift.

Fakta: Strikket i str. ca. 2 år +, strikket i Mandarin fra Sandness, vægt m/knapper 167 gr..Teknik: Bærestykket er strikket i vendestrik, og så er der samlet masker op og det nederste af trøjen er strikket i FLS-mønster. Jeg er da lidt stolt af, at det er lykkedes af frembringe en trøje ud fra de idéer som jeg havde i mit hoved.
Men hvor er det altså træls, at være så træt som jeg er for tiden, halsbetændelsen skulle da ellers være væk nu. Ovenikøbet er der en talgkirtel, som er ved at være så betændt, at den måske ender som en byld, det har jeg prøvet før. Jeg sæbebader flere gange om dagen, måske kan jeg selv helbrede den. Nå, var der forresten ikke noget med, at man skulle være positiv (jeg var lige ved at glemme det). I eftermiddag har jeg haft frisør, dejligt. Nu snurrer aftensmaden på komfuret, og når vi har fortæret maden, ja så vil jeg altså op i stuen og flade ud foran tv med Fiona top, som jeg startede på i går.

1 kommentar:

  1. Jeg tror der er en modtager der bliver meget, meget glad. jeg har selv to trøjer der skal afsted til intet anende modtager :-)

    SvarSlet