lørdag den 25. april 2009

MAN SKAL IKKE VÆRE NEGATIV ........


men det er nu sommetider svært ikke at være det! Jeg havde glædet mig til kursus tirsdag/onsdag/torsdag, hvor jeg skulle lære lidt ekstra finesser i regneark, men sådan skulle det ikke være. Tirsdag kørte jeg veloplagt til Kolding og var på kursus hele dagen, vi fik at vide at vi ikke behøvede at tage kursusmaterialet med hjem, for vi skulle være i samme lokale næste dag. Det er ærgre jeg mig over nu, for om natten vågnede jeg ved ondt i halsen, om morgenen kunne jeg godt mærke, at det ikke var kursus men lægen jeg skulle til onsdag. Jeg var fuldstændig hævet på halsen, ja helt skæv i hovedet og kunne ikke synke. Det viste sig at være en ondartet halsbetændelse, jeg er nu på 4.000.000 enheder penicilin. Så efter at have opholdt mig i sengen så at sige til fredag morgen, var der en smule bedring at spore, og det går da fremad, men uha hvor er jeg altså træt!!!! Kan næsten ikke hænge sammen, og i aften er vi inviteret til husbonds kollegas 30 års fødselsdag. Jeg har fået at vide, at jeg er velkommen til bare at komme og spise med, jeg skal heller ikke tænke på at det gør noget hvis jeg slet ikke kommer (kun kører husbond afsted/henter). Så intet er afgjort her ca 6 timer før festen - vi får se. Og jeg havde endda fået nyt tøj, for en konfirmation venter om 14 dage.
Nå, ikke være negativ, HUSK det nu Fru Knudsen, men det er altså 3. gang inden for 2 mdr. at jeg må ned med nakken og have penicilin. Min nabokone sagde i aftes, at hun mente at jeg skulle til at være lidt mere egoistisk, og lade være med at være så omsorgsfuld og bekymende over for andre, men derimod være det over for Fru Knudsen. Hun siger at hun tror at mit imunforsvar er nede, fordi jeg brænder mit lys i begge ender. Det var da lidt af en svada, for sådan er jeg jo ikke lige indrettet, måske har hun ret, jeg tror jeg vil tænke over hendes ord for måske har hun ret, kroppen siger fra, det her sygdom det må høre op, JEG BLIVER NEGATIV AF DET og det vil jeg ikke være.

Nej positiv, det må være sagen, så bliver det hele jo lidt lysere. Og ih hvor er alting altså dejlig lysegrøn lige nu i naturen, se bare disse tulipaner de er lige ved at starte deres blomstring, og jeg vil altså også blomstre, bare en lille smule! Om lidt vil jeg bevæge mig ud i haven og plukke en buket af dem, og nogle af de lysegrønne grene. Ja for jeg vil have dem helt ind i stuen. Jeg må oså undersøg om der er læ på terrassen, for så vil jeg side der og strikke lidt på den her. En trøje til Regitse, som Fru Knudsen, har strikket i vendestrik og FLS mønster, helt uden opskrift. Bare selv talt, målt, udregnet mm. det er da positivt at jeg har kunnet finde ud af det, og så tror jeg tilmed, at den bliver lige så god, som jeg forestiller mig. Jeg kalder den for GIGI. Jeg mangler, at strikke ca. 4-5 cm, så har pigen en trøje til den kommende sommer.

Og der er forår i luften, og ekstra ordinært meget sol, og det er lige noget som passer mig, for jeg vil have sol, sol og varme. Se bare lige her det er da også positivt. Regitse hvinede af fryd over, at farmor havde en vandkande, så hun kunne hjælpe med at vande de krukker der endnu ikke har fået ny forsyning af sommerblomster. Men det kommer, og der kommer sikkert også mange gange hvor jeg kan side og fryde mig over pigens iver.
Om ganske få minutter, har Fru Knudsen fremtryllet kærnemælkskoldskål, og i dag kan halsen sagtens klare at der kommer kammerjunkere ned igennem, det er da positivt.
God week-end til alle jer som læser med her, nu vil jeg gå ud og fortælle husbond, som er ved at fjerne mos fra græsplænen (det synes jeg forøvrigt også er positivt, og den bliver jo så fin om ganske lidt tid), at vi skal spise.

4 kommentarer:

 1. Det kan være svært at være positiv når korthuset ramler. Og din nabo har ret i noget med at du skal sætte iltmasken på dig selv før dine børn. Men tro mig - det tager lang tid at lære..... Og nogen gange er livet sådan indrettet at man render ind i snot konstant....

  SvarSlet
 2. Ja, både du og naboen har sikkert ret, det tror jeg, og det er også kommet ind på lystavlen. Men når man er indrettet sådan som jeg tror du og jeg er, så er det altså ikke så nemt det der med iltmasken, men tak for sparket. Jeg gør alt for at efterleve det. Hvordan går det hos Jer? Håber der lige som her er god fremgang

  SvarSlet
 3. øv, øv - hvor er det træls...God bedring og lyt til naboen... Selvom det er lettere sagt end gjort...

  SvarSlet
 4. Hej Mette. Jeg lytter, og forsøger det bedste jeg har lært. Og positivt er det, at jeg er klar til job i morgen mandag.

  SvarSlet