søndag den 22. juni 2008

JEG HAR HÆKLET!

Jeg blev færdig med den hæklede trøje til Regitse. Den er hæklet i MERCI og købt hos http://www.eventyrgarn.dk/ . Den har fået lommer, det synes jeg selv og modtageren ser fint ud. Lommerne er kopieret fra "Kæk og Klassik" af Lene Holme Samsøe. Den næste strikkebog jeg må eje er "Hotte huet til hotte børn" af samme forfatter.
Der er allerede spekulationer i gang om, om mormor/farmor kan lave valkede eller hedder det
filtede huer til børnene til vinteren. Hvis nogen har en opskrift på en Peru-hue er jeg gerne modtager af en opskrift.
Bloggen bliver ikke besøgt så ofte her i denne tid, hvor den ene dag går med den anden, for jeg synes altså jeg har meget som jeg skal nå.
Om få dage drager vi 6 voksne, og 3 børn på 9.mdr., knap 1 1/2 og 2 1/2 til Mallorca. Det glæder vi os til. Folk der har prøvet at være på ferie med børn og børnebørn giver udtryk for, at det er dejligt! Vi skal bo i 3 lejligheder på Azul Playa i Cala d´or, og vejrudsigten lyder god. Meget tid går nok med hygge omkring hvor vi skal bo, for det er vist det nemmeste og bedste for børnene.
Så der er indkøbt garn, så jeg kan gå i gang med "UGLEKJOLE" fra Design Club. Den har jeg strikket en gang, denne gang skal den strikkes i New Zelandsk uld og den er indkøbt i en flot blommefarvet og er tiltænkt niecens datte, som bliver 1 år i september. Men inden skal jeg vist lige have færdiggjort pulsvarmere til Elsebeth. De strikket efter opskrift fra Drops i noget råhvidt arawette garn fra mit lager.
God sommer til Jer derude, jeg vil ihvertfald glæde mig til min ferie.
Husbonden sidder lige nu og ser EM fodbold på TV. Jeg håber Spanien kommer i finalen, for vi er jo dernede, når den skal spilles, og så kunne det være spændende at opleve stemningen.

3 kommentarer:

 1. Hej Birgit, hvor er den sød den lille hæklede trøje. Du efterlyser opskrifter på Peru-huer - der er en rigtig sød opskrift i bogen "Sødt og blødt - Strik til små prinser og prinsesser" af Lene Holme Samsøe. En rigtig god strikkebog smækfyldt med rigtig mange søde ting. God ferie til dig også.

  SvarSlet
 2. Hej Mette!
  Den bog har jeg, men tror du at man kan filte huerne. Jeg har aldrig prøvet at filtet. Så hvis du kender til nogle tips hører jeg gerne om dem.

  SvarSlet
 3. Hej Birgit - det er jo et spørgsmål om at strikke stort nok, i ren uld og så i maskinen med det. Jeg har en anden opskrift på nogle rigtig søde filtede huer til piger og drenge, men det er ikke peruhuer. Hvis du er interesseret.
  Mvh Mette

  SvarSlet