søndag den 15. juni 2008

Jeg gør det ikke igen!


Jeg er her altså stadigvæk. Der har været ret meget travlhed med arbejde, hjælpe med pasning af barnebarn p.gr.a. strejken, gæster, været i byen og så skulle det gode vejr da også nydes.

Lidt strikketøj/hækletøj er det dog blevet til. Jeg er blevet færdig med valket babytrøje til Jens (som ikke skulle valkes). Den er ret så dårlig beskrevet i den Navia opskrift jeg har stikket efter. Raglan har drillet meeget, de ville ikke blive så pæne som jeg ville have dem, nu kan de accepteres men heller ikke mere. Så synes jeg jeg gjorde som der stod, men det blev ikke rigtigt, så måtte der trævles op flere gange. Men jeg er vel egentlig tilfreds med resultatet.
FAKTA: Den er strikket i Mayflower Soft (passer nogenlunde til strikkefasthed i opskrift)
En del rettelser er der foretaget undervejs, (dem kan jeg ikke fortælle, for det var noget
jeg prøvede mig frem med).
Jeg hækler lige for tiden på en babytrøje til Regitse, den bliver vist o.k., men jeg kan mærke på mig selv at jeg hellere vil strikke end hækle. Håber den bliver færdig i den kommende uge, så den kan afleveres og hun kan bruge den på Mallorca, hvortil hele familen rejser om et par uger.
Næste projekter bliver nok pulsvarmere til Elsebeth, og måske vil jeg prøve at strikke en taske og putte den i vaskemaskinen. Jeg må til at lede efter opskrifter til disse ting.

1 kommentar:

  1. Hei! Jeg har lest blogginlegget ditt om den rillede babytrøjen som strikkes på tvers. Jeg strikker den nå, og strever med raglanfellingen. Jeg forstår ikke at man skal slå om når man vender arbeidet - det blir jo store hull! Noen tips?

    SvarSlet