søndag den 18. maj 2008

Kun et strikketøj på pindene
Søndag formiddag er blevet brugt til at færdiggøre tøjen til Marie, garnet er noget som hendes mor købte for ca 17 år siden for sine egne penge, jeg skulle strikke en bluse, men den blev aldrig til noget (hvilket jeg har hørt for engang imellem siden, hun havde jo selv betalt garnet!), men, men nu er garnet blevet til en "Trøje på tværs". Garnet svarede ikke til strikkefasthed i opskriften, men det har jeg så justeret for, og er ganske godt tilfreds med resultatet, den er nu vasket og skal sendes til Viborg når den er blevet tør. Jeg er også godt tilfreds med at det har nedbragt mit garnlager lidt, det har solhatten til Regitse også.

Det er rart at nedbringe lageret lidt, men det er nu også rart med lidt garn på lager, såfremt man lige skulle blive grebet af en opskrift!


Det har været en ret travl tid, med besøg hos/og af børn og børnebørn, og en pinse, hvor noget af tiden blev tilbragt hos venner i sommerhus i Vejlby Klit, det var så hyggeligt og vejret på super!!! 2. pinsedag var vi i Billund, for Jens på 2 1/2, skulle lige se flyvemaskiner lette inden vi alle draget til Malorca om ca. 6 uger. Det var meget spændende med flystarterne for den lille fyr. Vi glæder os alle til en rigtig familieferie med 3 generationer i 3 lejligheder i en uge. Dernede forventer vi godt vejr.

Nå tilbage til strikketøjet. Regitse går i vuggestue, og der må man ikke have snore i tøjet, så den lille frøken manglede en solhat, heldigvis havde jeg farmor, set en opskrift i Hendes Verden på en solhat uden snore. Jeg har ikke hæklet i ca. 4o år, dvs. ikke siden var jeg teenager. Dengang hæklede jeg på en kjole som aldrig blev færdig, for det var jo et stort projekt, og som teenager var der meget andet som jeg også skulle nå.

Her kommer så et billed af Regitse med solhat og uglekjole. Hun var desværre lidt klatøjet, for hun har reddet sig en ordentlig omgang forkølelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar