søndag den 4. maj 2008

Babytrøje på tværsNu er miniferien omkring Kristihimmelfartsdag ved at være slut. Vi har været sammen med de unge været på tur med http://www.veteranbanen.dk/ fra Bryrup til Vrads, vi havde kaffekurv. Der var en rigtig smuk natur, og de små nød turen med toget. Lidt strik er det også blevet til siden jeg sidst skrev her på bloggen. Jeg har bl.a. købt garn hos http://eventyrgarn.dk/, hvis I ikke har prøvet at handle der, så kan jeg anbefale det, man får så god en service. Jeg har før mailet med Gitte fra Eventyrgarn, denne gang ringede jeg til hende, og fik råd og vejledning. Bestilte så noget garn som ikke var på lager, men vupti ... der gik kun et par dage, så var pakken hos mig. Tak for det Gitte!

Jeg har fået afleveret Heats til Regitse.

Jeg har også af noget restegarn strikket Little Sisters Dress, med MARIEHØNS, omtalt på fællessiden for web-strik. Der var nu ikke garn nok, så den blev lidt kort, så den gives til en anden sød lille pige som hedder Mille.

Nu er jeg i gang med en Valket Babytrøje, som ikke skal valkes (det var det jeg talte med Eventyrgarn om). Den er til Jens og jeg tror den bliver rigtig god. Men jeg strikker også på en "Baby trøje på tværs" opskriften fandt jeg på http://www.gavstrik.dk/. Den er blæst op til en pind 4, og strikkes af garn som er ca. 16 år gammel, godt at få det anvendt. Den er på bestilling af Maries mor. Nu ikke mere for denne gang, strikkepindene venter så jeg vil ind og hvile min lidt ømme ryg efter havearbejdet i dag og i morgen er det arbejdsdag igen.

4 kommentarer:

 1. Hej Birgit.
  Det er første gang jeg er på din blog, men absolut ikke sidste gang!
  Sikke mange fine ting du har strikket.

  SvarSlet
 2. Hejsa!
  Kan se du døjer med mail.Det gjorde jeg også men fandt så ud af at sætte et flueben et sted som så gør det at jeg kun får MEGET vigtige mail som alle skal se.Pia som du meldte dig ind ved kan helt sikkert hjælpe dig hvis ikke du selv finder ud af det. Jeg er selv det jeg kalder IT-tumling,altså jeg har ikke lært en disse men har en mand og et par voksne børn der kan redde mig ind i mellem.
  Men det er da kun mig der har en blog - eller et par stykker - og den ene skriver jeg til fra min telefon.
  Den dersens babytrøje har jeg også på programmet,men vil vente til jeg ved om den skal være sød eller sej.

  SvarSlet
 3. Hej Birgit - hyggelig blog du har fået lavet - jeg skal nok give et prej, hvis jeg finder ud af den valkede babytrøje fra Navia

  SvarSlet