søndag den 29. marts 2015

Næsten for voldsom, at sidde med ........

var den her lange cardigan til slut.

Billedkvaliteten er ikke  for god, kan jeg se.
Ved ikke lige om jeg er helt tilfreds, med denne cardigan, vi får se ?
Lige nu ligger den til tørring.
Varm er den bestemt, og garnet ændrede sig, som vaskeprøven havde vist, og til min fulde tilfredshed, men om den sidder som den skal, ja det er spørgsmålet?
Måske er de bare mig, som skal vende mig til en lang cardigan?
 
I dag har vi haft norske gæster, og hygget os vældigt, og når dette indlæg er lavet, ja så vil jeg falde ned i sofaen foran TV. Der skal startes på denne sweater, (en bestilling fra datteren), jeg strikker normalt ikke på bestilling, men ......
 
Påsken er jo lige om hjørnet, så en dekoration, måtte der fremstilles.
 Det er nu vist mere en forårsdekoration, men foråret venter jo også lige om hjørnet,  snart viser kalenderen april, og uret er jo også sat på sommertid og de nye havemøbler placeret på terrassen,
så forår/sommer bare kom an!
Fridage op til påske har jeg ikke, måske jeg tager lidt fri efter påske?
 
Strikketøj til påsken og de måske ekstra fridage, er på plads!
Selvom Sarah Lund sweater, skal strikkes på pind 7, er der da en del garn som skal omdannes til masker i sådan en sweater.
 
Pulsvarmere "prinsessen på ærten", skal strikkes færdig i påsken, for det er en fødselsdagsgave, syshhh........
 
Og så vil jeg gerne have lidt inspiration fra jer derude!!!!!!
 
Dette garn blev jeg nød til at købe i genbrugeren for kun kr. 6o,-
Men hvad skal jeg strikke af det??????
 
Jeg har aldrig strikket af mohairgarn før, og er helt uden idéer, men kunne ikke dy mig for at købe det, i ved sikkert  hvordan det er, at være garn-gal?
Gad vide om man kan komme på garn-afvending?
 
Nå, men altså, jeg ser hen til, at i byder ind med idéer til hvad jeg skal strikke af garnet, og ønsker jer en god påske.
 
 


2 kommentarer:

  1. Hej Birgit. Mohairgarnet kunne fx bruges til en Redy. Jeg er ved at strikke en til min mor lige nu - det er i fleece garn, og på grund af garnkvaliteten vil jeg vælge ikke at vende vrangen ud til sidst som opskriften foreskriver - retsiden er simpelthen flottest. Sådan kunne det også være med mohairgarnet. Er du ikke til den store krave i Redy kunne det også være en almindelig trøje med rund hals - forholdsvis simpel. Garnet gør jo det hele :o) Rigtig god påske til dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mona: Allerførst god påske til dig. Garnet skal vist bruges sammen med følgetråd til en HØSTJAKKE til svigerdatteren. Men jeg har kun opskriften i S og skal bruge en str. M

      Slet