søndag den 11. januar 2015

Overset ..........

I går på shoppingtur efter knapper til LINEA, var der i butikken udstillet en skøn koksgrå lang cardigan. Havde dog ikke tid til at studere den nærmere, for vi var allerede 15 min. for sent på den.
Men, men ..... den kørte rundt i hovedet.
Hjemkommet til matrikkelen i aftes, blev der søgt på nettet, for jeg havde dog nået at se, at det var en opskrift fra Hjertegarn.
Spørgsmål sendt til strikkegruppe på FB, og efter 1/2 time kom der oplysning om, at opskrift var i tillæg til Hendes Verden i mandags.
ØH det tillæg havde jeg, og ganske rigtig, der var den i en kobolt blå farve.
Overset måske fordi jeg ikke er så vild med kobolt blå.
Garnlager er undersøgt, og meleret mørkblå er på lager, overvejer nu om jeg skal bruge lagervare (strikkefasthed passer perfekt),
men måske skal jeg købe original garnet i den koksgrå, som jeg forelskede mig i, eller også er det ok med den melerede mørkblå, som jo kan anvendes hele året??
 
Tid til lidt andet end strik har der også været i dag.
EGON har jo besøgt DK, og vi har tidligere talt om, at køre en tur til Vesterhavet og opleve havet i oprør

Det var virkelig en oplevelse, at opleve naturens kræfter!
Den brede strand vi normalt oplever i Sønder Vig, var helt væk, vandet kom helt ind under klitterne!
15 min. i strid kuling og kraftige haglbyger var hvad det blev til, men en fantastisk naturoplevelse det var det bestemt.

5 kommentarer:

 1. Ja det er en specæl oplevelse stiplede vores flotte vest kyst i storm vejer. Elsker det, så det er også noget jeg gør en gang imellem.
  Trøjen er super fin og enkel. Den vil være fin i begge dine farve valg. Jeg ville nok vælge den grå, men grå er også min farve hihi

  SvarSlet
 2. Ja, det er en speciel oplevelse at se Vesterhavet i oprør. Har en moster der bor i Thyborøn, så jeg har også oplevet det mere end en gang. Skøn trøje

  SvarSlet
 3. Deter en skøn cardi - den må jeg også have overset - købte ellers også det samme nr af Hendes Verden. Som du siger, så kan farven gøre meget for hvordan den præsenterer sig. Og herligt med en anledning til at få brugt garn fra lager ;o)
  Vesterhavet i oprør er imponerende. Jeg selv gemte mig i sommerhuset - på østkysten.

  SvarSlet
 4. Den cardigan bliver du glad ved.
  Er snart færdig med en i brun i org. Garnet.

  Nu må blæsten godt snart lægge sig.

  SvarSlet
 5. Flot cardigan, jeg købte også hæftet og har slet ikke bemærket den, rigtigt at farven gør meget for opmærksomheden :-)
  Skønne natur billeder du har taget

  SvarSlet