søndag den 27. januar 2013

Så langt så godt .......

Den smule som jeg havde strikket af min MINI ELLA, passede "prøvekluden", hun kunne få hovedet igennem! Modtageren har ca. samme alder så jeg håber og tror!
Målebåndet er en særlig faktor i dette projekt, jeg har jo taget nogle mål af modtageren, så jeg kan måle og evt. ændre undervejs.
En egentlig opskrift eksistere jo kun i mit hoved, og så støtter jeg mig til opskriften fra min egen ELLA.
Den strikkes på pind 5 og i "vores garn" valgt af Regitse og hendes mor. De gik vist mest efter farven, da vi kiggede på mit garnlager, men et godt valg de traf, (lysgrå sammen med en mørkere grå), rar at strikke i, faktisk mere behagelig end Lett-Lopi, som jo er lidt hårdt at strikke med.

KARLA tog med Marie hjem i går, for nu er den vasket og blev så fin og glat. (Svigersønnen fik vaskekursus, som han skal orientere sin kone om, så også her håber og tror de vil vaske den rigtigt)!
Der blev også monteret mærke i nakken "Strikket af min mormor".

Jeg har fået en bestilling, som jeg vist ikke kan sige nej til!  Jeg strikker ellers ikke på bestilling, men kun det som jeg har lyst til, bestillingsarbejde stresser mig ,men, men denne bestilling!!!!!
Mere om den senere, han ved jo at jeg har garnet!

Frøkken TØ er ankommet til vores del af landet, så sjappet er der, godt at søndagen kan bruges til indendørssysler, en vigtig begivenhed i dag er jo selvfølgelig herrehåndboldfinalen!!!!! Jeg skal se den, skal du?????
Jeg siger også tak for de fine komplimenter i de kommentarer i lægger, når i kigger forbi min blog. Det er dejligt, at få respons på det man laver. God søndag!!!
4 kommentarer:

 1. Dette får du nok til. Så smart æ lære han hvordan den vaskes så blir det ingen toving av en slik fin kjole. Klem ;-)

  SvarSlet
 2. Karla er bare smuk.
  God søndag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hej Birgit
  De kan lige vove at vaske den Karla forkert !
  Spændende med mini-Ella.
  Jeg er sikker på det godt kan lade sig gøre, og at den bliver fin :o)
  herrehåndbold ? ja måske. Hvis jeg når så langt .. :o)

  SvarSlet
 4. ååhhh, jeg er bare forelsket i Karla kjolen, den er så fiiin! og spændende med den mini poncho, jeg fölger med.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet