mandag den 7. januar 2013

Hverdagen .........

har meldt sin ankomst i dag. I slutningen af sidste uge, var lysten til hverdagen stor, men i morges syntes jeg nu godt jeg kunne have brugt mere frihed (tanken om efterløn strejfede), men da PC på jobbet, stakken på skrivebordet var gennemset, ja så var tanken om mere frihed væk. Den vante gænge med hverdagen er nu ok, den vil jeg ikke undvære!!!
Husbond rumstere så her på matriklen, imedens jeg er på job. Og hyggeligt er hverdagen også her på matriklen, strygetøj og andre småting er ordnet i dag. Jeg tror jeg får energi af at være på job, i den nu afsluttede ferie dovnede jeg meget, det er også godt, men ikke i det lange løb!

Bundterne er blevet mindre, specielt de grønne nuancer, og focus holdes, men jeg trænger til forandring, og et ny projekt er klar, men starten er ikke gået!

Strikketasken skal pakkes, for jeg skal til Tørring i morgen.

8 kommentarer:

 1. Ferie og frihed er skønt med hverdagen er bedre.

  SvarSlet
 2. ja alting til sin tid

  Dejligt med strikke aften med tøserne HILS! ;o)

  SvarSlet
 3. Alt kan nydes med måde, ferie er godt når den er fortjent, hvis du er der hjemme hver dag, er det jo ikke ferie, men bare den gængse trummerum.

  Kh. lis

  SvarSlet
 4. Åh det er hårdt at komme igang efter ferien .. men når først rytmen igen er fundet, så er det bestemt og så dejligt med trummerummen :o)
  det ser godt ud med dit garn til det nye projekt.
  hlisen Mona

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt at have have mulighed for både et job, man ikke vil undvære, og en frihed, man holder af

  SvarSlet
 6. Tak for en super dag i Tørring, hvor var det skøn at se hinanden igen efter juleferien. Godt at hverdagen er startet !

  SvarSlet
 7. Kan se du fik svar-feltet til at virke :)

  Håber du havde en dejlig tur til Tørring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu virker det, tak for hjælpen!

   Slet