torsdag den 30. december 2010

År 2010 er ved at rinde ud og et nytårsønske

Mit nytårsønske er, at rigtig mange af Jer, som kigger forbi min blog vil lægge en kommentar, for det er så hyggeligt!

Året er jo ved at rinde ud, og for mig har det været et år hvor der kom yderligere 2 børnebørn til, og det er bestemt det største som 2010 bragte med sig for mit vedkommende.

Det er også blevet til mange dejlige, sjove og skøre timer i selskab med de 3 øvrige børnebørn og deres forældre. Og dejlige ferier er det også blevet til, ikke mindst ferien til Vietnam, som var uforglemmelig. Og ja, det blev også året hvor jeg fik mit efterlønsbevis (som jeg dog ikke har tænkt mig at gøre brug af, men dejligt at det er i hus, hvis nu....), i den forbindelse var der jo også en rund fødselsdag i 2010, som jeg kan tænke tilbage på med glæde, det var sådan en god dag under uformelle former, og det var også den runde dag, som gav anledning til en tur til Legoland med overnatning for den nærmeste familien. En tur som vist alle husker og har gode og hyggelige minder fra.

Desværre oplevede vi også i slutningen af 2010, at miste en meget nær ven ganske pludseligt, det gør ondt, men man er jo nødt til at se fremad, og heldigvis ser det ud til at hans enke er på vej fremad, godt hun har sit positive syn på det hele.
Sådan er de fleste år vist, med både medgang og modgang, og man kan så bare håe at medgangen har overvægten.

Nu må vi så se hvad 2011 bringer? Forhåbentligt mange glade og hyggelige ting, godt helbred m.m. og ikke mindst bare lidt mere fred og fordragelighed i den store verden. Ja man kan kun håbe at mange mennesker har de samme ønsker, men desværre oplever vi jo også at ufred/krig og terror er dagens orden. Man bliver ikke just i godt humør af at høre om, hvad som sker, både her i Danmark og rundt i verden.
Nå, nu er jeg vist ved at blive lidt for alvorlig og bekymret. Man skal være optimist. For vi får mest ud af livet ved at tælle de lyse timer. Lad os håbe at 2011 bliver et godt år!!!!

STRIKKEFRONTEN: Lille Topstykke er strikke færdig, der skal bare hæftes ender, og skylles op, så er den klar til afsendelse til Marie, som prøvede den i går, da var den godt nok ikke færdig, men Marie sagde god for den, og går nu og venter på at Postmand Per kommer med den. Og forældrene synes det var super, at den er strikket i Arwetta, på pind 3, der gik 100 gr. til til str. 4 år. den ville ganske sikkert have været mere lækker i Geilsk, men så kan den ikke komme i vaskemaskinen. Og nu har jeg så et par bundter Geilsk garn, som kan blive til et tørklæde til mig selv. Ikke så dårligt, det er jo rart med noget på lageret.

I aften vil jeg, medens vi skal se krimi af Stig Larsson fortsætte med vesten til Hans. Måske den kan ryge i den samme pakke som topstykket, jeg tror det.
Jeg bliver ikke strikkeløs i 2011, for Marie har allerede bestilt "Isdronningen" og Regitse har bestilt "Lille Ida`s Blomst", begge fra den bog som jeg var så heldig, at få i julegave.

I morgen, holdes der nytår her på matriklen, for det er vores tur til at være værter for 3 hold gode venner (en 33 år gammel tradition), alt er forberedt, ja selv bordet er dækket, kartofler skrællet, isen er lavet (skal prøvesmages i aften, uhm), dyrekøllen udbenet og klar til at komme i marinade inden sengetid, og på grillen, når vi har spist nytårsfrokost hos genboen i morgen. Så vi er klar til at fejre årsskiftet.
RIGTIG GODT NYÅR TIL ALLE JER SOM LÆSER MED, og husk nu mit nytårsønske, jeg synes det er så hyggeligt med en kommentar.

2 kommentarer:

  1. Godt nytår til dig. Ja det er hyggeligt med kommentarer men hvor ofte glemmer man det ikke?

    SvarSlet
  2. Hej Anette
    Jo du har ganske ret. Jeg tror jeg vil gøre det til et nytårsfortsæt,at huske det/give mig tid til det.

    SvarSlet