onsdag den 17. september 2008

MON DET LYKKES? - DET SKAL DET!

Jeg keder mig ikke. Godt at man synes at det er afslapning, at sidde med strikke-/hækletøj.


Jeg er blevet færdig med Queen Anne Tørklæde, og synes det er blevet fint. Jeg synes farverne er kanon, lige min stil, og NORO SILK GARDEN er bare så lækkert at arbejde med, det blev 106 m langt. Mon modtageren ikke bliver glad for det i stedet for en buket, det håber jeg.


Men, men det er på bekostning af FLS, som dog kun mangler 1/2 ærme. PULSVARMERE er stadig kun lige påbegyndt, men LINUS til Jens, str. 3 år, går det o.k. med, jeg har strikket venstre del, og har fået højre del strikket på, med god hjælp, af den fine fotoserie på STRIKKETANTEN´ blog, for jeg kunne altså ikke tyde den opskrift!


I forgårs ringede datteren, og spurgte om jeg ville strikke en HALSEDISSE til Marie +str. 1 år, det ville mormor selvfølgeligt, for jeg har jo selv konstateret, at det ikke er sommer mere. Så den er jeg i gang med, af noget strømpegarn som jeg havde i beige, og som måske får hæklet kant i lilla, så den passer til Marie´ nye vinterjakke. Den skal være færdig i overmorgen, for da skal vi på besøg, og måske jeg derefter skal strikke et par vanter som passer til (opskrift fra INGELISE, fundet på nettet).


Så kommer det mest spændende, jeg har fundet et billed på nettet på hæklet hue og halstørklæde http://www.123hjemmeside.dk/fancyknit/2071012, den har jeg vist både datter og svigerdatter, som begge synes at den ville være fin til de små piger, så de ville se efter garn til sættet, og svigerdatteren har sendt det her garn, og så skal der bruges lidt fra mit lager.


Men problemet er, at man skal købe garn for at få opskriften, og det synes jeg bliver ret dyrt, de vokser jo hurtigt de små. Så der er vist kun en vej mormor/farmor må i gang med selv at komponere en opskrift. Det håber jeg virkelig lykkes, nå mødrene til de små synes det er et fint sæt, det synes jeg forøvrigt også, så der er gang i de små grå hjerne-celler hos mig.
Så hvis der er nogen som har nogen ideer til hvordan sætte laves, så hører jeg gerne om det.

Det kan ikke kun gå op i strik/hækling, om lidt skal jeg ud at plukke hindbær, og besøge en god veninde, som har tilbudt ananasæbler (mon ikke jeg skulle forære hende lidt af min valnødde-høst). Har jeg forresten fortalt, at jeg jo passer mine 2 job også, for der skal jo penge i kassen, så man kan købe garn.

1 kommentar:

  1. Du er godt nok flittig - sikke en masse projekter, du er i gang med :-)

    SvarSlet