søndag den 7. september 2008

Dejligt vejr i september!Denne week-end har budt på dejligt vejr, som lørdag blev brugt på havearbejde og søndagen med det her, for det er da med at nyde solen og terrassen så længe det kan lade sig gøre, så det gjorde gjorde jeg så, med et lige påbegyndt strikketøj en "LINUS" til Jens. Husbonden og jeg var i Vejle fredag, og jeg kom til at købe lidt garn, og det skulle altså prøves af, men nu må jeg vist holde mig i skindet og ikke starte på nyt før de 4 projekter jeg er i gang med bliver færdige.


STATUS: FLS mangler 1 ærme, pulsvarmere lige påbegyndt, (men nemt at have med i tasken, god undskyldning, hi,hi ...) Queen Anne tørklæde 1/2 færdig (det er til gave, så der er en deadline, endnu en undskyldning for for mange projekter på een gang) LINUS str. ca. 3 år lige påbegyndt.

Medens jeg sad og hyggede mig på terrassen, trak skyerne sammen, så jeg skyndte mig om i haven, for at få disse plukket i tørvej, de er så dejlige at have til syltetøj og dessert i den kommende tid. Jeg havde nu ikke behøvet at skynde mig så meget for regnen drev over.


2 kommentarer:

  1. Uha, glæder mig til at se din Linus - kigger drømmende på den på diverse hjemmesider i ny og næ, men har endnu ikke kastet mig ud i det. Måske man skulle overveje det en gang til. Nu kan jeg jo vente og høre om den er nem at strikke.

    SvarSlet
  2. Du kan få svaret allerede nu! Jeg har allerede mailet med Charlotte, hun henviste til Strikke-tanten´ blog, og der er hjælp at hente i form af foto´. Jeg er i gang, men når jeg læser videre i opskriften virker det som VOLAPYK, men men, med Strikke-tanten´ blog i hånder håber jeg, at det går. Du skal nok få at se hvordan det går!!!

    SvarSlet