lørdag den 27. juni 2015

Heppekor .........

Børnebørn har overnattet her, og svigerdatter kom i formiddag for at afhente pigerne
Sønnen deltager i Hærvejsløbet og skal i dag sammen med sine holdkammerater tilbagelægge 150 km på MB. Der var forplejningssted her i byen så selvfølgelig, måtte vi derop og danne "heppekor"

På strikkefronten, kan der meldes om, at trøjen til Regitse er afleveret, måske lidt til den store side, men så er der da lidt at vokse i
 
Nu strikkes der videre på det, som skal blive til "lang cardigan" til Marie
(farven på billedet er ikke korrekt gengivet)

 
Skal snart være sammen med Marie, så må projektet måles, tror den bliver god 

 
Og så vil jeg da ikke undlade, at dele ud af min erfaring, eller rettere Søren Ryge`s erfaring.
Den anden dag på TV fortalte Søren Ryge, at hvis man gav staude valmuer ca 3 snit på langs af stilken, ja så påstod han, at de kunne holde sig i flere dage!!!
Straks da udsendelsen sluttede, blev en valmue plukket og snittet, og han har ret, den står stadig lige så flot som da den blev sat i vasen.
Hermed er rådet givet videre, det er jo nu der er valmuer at høste!
 

1 kommentar:

  1. Hej Birgit - tak for valmue-tippet :o) for en valmue-elsker, der ærgrer sig over, at de ikke kan holde når de bliver plukket, er det godt nyt. Trøjen til Regitze er rigtig yndig. Jeg håber hærvejsfolkene klarede strabadserne ? jeg er lige landet efter 1 uge på Mallorca - har ikke haft megen tid til at blogge, fordi der også er en masse at se til på og omkring mine forældres plejehjem.

    SvarSlet