tirsdag den 19. maj 2015

Jeg holder stadig fast .....

for jeg er jo glad for min blog, den har givet mig så meget inspiration, blogvenner og stor fornøjelse har jeg haft af, at kunne vise projekter, og fortælle lidt om hverdagene i glimt.
Men jeg synes (som jeg ved at andre også synes), at der er blevet så stille her i blogland!
Hvad skyldes det, er det Bloglovin, Instagram og Facebook, som snupper bloggerne, fordi det er nemmere med disse medier via mobilen, (som jo altid er ved hånden)
Jeg bruger også selv disse medier, men forsøger altså at holde liv i bloggen, selvom jeg heller ikke er så god til at få lagt kommentarer, som jeg gerne ville være, men jeg synes det er hyggeligt at surfe rundt på diverse blogge, og ikke mindst at få kommentarer!

Håber at der stadig er liv rundt på diverse blogs!

Jeg strikker stadig, har strikket ryg og et ærme og er startet på 2. ærme.
Det skal blive til Amaya (Rasmille), en sommertrøje som Regitse har bestilt, jeg synes nu det går lidt trægt med de tynde pinde, og i aftes fik jeg startet på
denne bolero, til mig selv. Og som vanligt er nyt strik jo spændende, så en lille pause bliver det vist nødt til at være til Regitses bestilling.
Pinsen står jo for døren, så mon ikke der sker noget med begge projekter.
 
Håber at i vil være med til at holde liv i bloggen.
Jeg vil bestemt forsøge, at holde liv i min blog , og vil stadig surfe rundt, og forsøge at få lagt kommentarer, for det synes jeg altså er hyggeligt.

6 kommentarer:

 1. Jeg har det samme problem, er blevet alt for doven at skrive på bloggen. Jeg blogger dog altid om færdige projekter, og holder fast derved, så lidt bliver det til. Og jeg nyder at fölge dine skriverier.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Ja, jeg er enig, blogland er blevet lidt stille. Men selvfølgelig holdet jeg også fast, med indlæg om strik m.m. Jeg tror det er de andre medier, såsom Facebook, Instagram m.m. der overtager. Det er jo hurtigere. Nyder stadig at læse indlæg på de forskellige blogs samt i ny og næ at sende en lille hilsen.

  SvarSlet
 3. Jeg er også tilhænger af at blogge. Jeg er kun på facebook udover det. Jeg blogger kun og færdig projekter, kunne godt være at jeg skulle til at fortælle om projekterne undervejs og på den måde holde liv i bloggen. Jeg elsker også at surfe rundt på de forskellige blogge.

  SvarSlet
 4. Min blog er en af de omkomne til fordel for instagram, jeg læser stadig blogge og kommenterer, men læser sjovt nok ofte at der ikke lige bliver kommenteret men læst, hvordan skal den som har brugt tid på sit indlæg så vide om nogen har læst det, som du også skriver bliver du glad for en kommentar :))

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hej
  Ja her er blevet mere stille tror det er forskellige grunde til den stilhed. Jeg selv elsker at se rund i blog land. Jeg har haft en meget travlt periode og der med været en stille blogger. Men nyd at se ind og høre om jeres liv. Så bliv ved.

  SvarSlet