tirsdag den 7. oktober 2014

Tommelfinger vanter .......

Her står den på forsøg med filtede vanter, og JEG MANGLER EN GOD OPSKRIFT TIL FILTEDE VANTER TIL BØRN!!!

Nu til sagens kerne, jeg så 2 par filtede vanter, som svigerdatteren havde købt af kollega´s svigermor, sådan nogle kan jeg da også strikke tænkte jeg, men kan jeg også strikke tænkte jeg, men kan ikke finde en god opskrift i børnestørrelse!
Starten gik i aftes efter en opskrift jeg trods alt havde fundet, men ak og ve, da jeg nåede til tommelen, ja da forstod jeg simpelthen ikke opskriften!
Så da jeg skulle sove i aftes kørte opskriften i hovedet, kunne slet ikke se for mig hvad opskriften mente, men hjemkommet fra job i dag, kom opskriften og vanten frem, og i ro og mag, strikkede jeg nøjagtig som opskriften foreskrev.


Vupti, der blev sørme et hul til tommelen, da den der afmærkningstråd blev fjernet, så nu tror jeg der kommer en fin tommeltot på vanten.
Det ser lidt vild ud, at den store vante kan blive en str. 8 år efter en tur i maskinen, men vi får se

4 kommentarer:

 1. Spændende, jeg vil også gerne strikke vanter. Desværre er jeg aldrig rigtig kommet i gang. Nu har jeg dog lånt en bog med opskrifter, så må vi se om det bliver i år.

  SvarSlet
 2. De skal nok blive gode, når de bliver filtede

  SvarSlet
 3. Det bliver spændende at se resultatet. Jeg har endnu ikke forsøgt mig med at filte noget strikket. Men det skal man jo næsten prøve en dag.

  SvarSlet
 4. Hej Birgit - der findes en bog der hedder 'filtet strik' tror jeg nok. Den har jeg haft hjemme fra biblioteket, og har strikket hjemmesko, tasker og huer fra den. Og som jeg husker det er der også vanter. Måske kan du finde noget der ? det er strikket i fritidsgarn, som filter godt.

  SvarSlet