onsdag den 7. juli 2010

hot/or not hothot, bliver svaret. Da jeg lige havde fået "Overzied Bolero" (et strikkekit fra http://www.rasmilla.dk/) færdig, tænkte jeg, den er godt nok ikke hot, men det er den altså bare. Den er simpelthen, så god om morgenen når jeg cykler på arbejde (på min nyindkøbte cykel) og vejret er for godt til jakke. Og om aftenen når det bliver lidt køligt at opholde sig på terrassen er den også super. Så resultatet er bestemt HOT!

Jeg strikker på en sømandstrøje til Regitse til brug når efterår/vinter om forhåbentligt laaaang tid melder sin ankomst. Men det gør jo ikke noget at være på forkant. Jeg tror den bliver god, og vi har målt/prøvet, så det er bare at strikke den færdig.

Bips/hagesmække bliver det også til indimellem.

Så jeg har da noget at give mig til i min ferie, som starter meget snart! Vi holder ferie i et par uger, og planerne er ikke de fleste, lidt på besøg, og lidt gæster, men spørg lige om jeg glæder mig til at slappe af?

Vi gør lidt i køretøjer for tiden, jeg købte en ny cykel for et par uger siden, og den kører som en drøm, og i går var vi hos bilforhandler, hvor der stod lige den nyere bil, som vi kunne tænke os, men vi kan ikke helt blive enig med forhandleren om, hvor meget bytteprisen skal være. Sådan er det vist de fleste gange, man synes, at den bil man skal af med er mere værd end det forhandleren tilbyder. Måske bliver vi enige eller også finder vi nok en anden, det er jo ikke absolut en hastesag, men men når vi nu først har fået kig på bilen, ja så ville det jo være rart om vi kunne blive enige med sælgeren.

I går morges var jeg udenfor med min kaffekop, ja det er nu så dejligt med det gode vejr, og jeg fik så pludselig øje på en gråspurv, som havde så travlt. Og minsanten, den havde unger i fuglekassen på gavlen af vores hus, og de unger krævede mad hele tiden. Det må da vist være 2. eller 3. kuld den får i år.
Min iskias, har drillet de sidste par dage. Den var ellers i meget god bedring efter at jeg er begyndt, at gå til akupunktur hos specialist i Århus, men måske er det fordi jeg plukker jordbær, at den skaber sig. Det er nu godt nok, at komme til Århus en gang om ugen, så kan jeg lige få en strøgtur og få børnebørnene der besøgt/hentet i børnehaven, og hvem ved måske snart i en anden bil.
Nå, nu må jeg vist videre med dagens gøremål (plukke lidt flere jordbær, smørre madpakke til sidste dag før ferie, og andre småting), men klar til ferie, ja det er jeg altså.
Til Jer som læser med her: I ønskes en rigtig god ferie/sommer, oglæg gerne en kommentar, det er så hyggeligt.

1 kommentar:

  1. Også en rigtig god ferie til dig...håber at det gode vejr fortsætter.

    SvarSlet